GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη...

Συγκέντρωση κατά των περιοριστικών μέτρων και του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Μ. Αλεξά...


Συγκέντρωση κατά των περιοριστικών μέτρων και του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. 

Δεκάδες πολίτες, σύμφωνα με το thestival.gr, παρακολούθησαν ομιλία του γνωστού στο διαδίκτυο για τις θέσεις του ναύαρχου Παπαντωνίου.

Ο ομιλητής έκανε λόγο για αντισυνταγματικές κυβερνήσεις και για κράτος υπό κατοχή. Ανέφερε ότι «η ιστορία με τον κορονοϊό είναι κατασκευασμένη» και είπε ότι οι γιατροί δεν τηρούν τον όρκο τους. Σημείωσε ότι οι κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για την υγεία του λαού.



Τέλος είπε «θέλουμε τα κλειδιά της εξουσίας εδώ κι τώρα». «Ας μας τα δώσουν ειρηνικά και τα δικαστήρια θα αποφασίσουν για την τύχη τους μετά την απελευθέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση