GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΟΡΓΗ (και διαψεύσεις) από την μητέρα της Καρολάιν για τα ψέματα του πιλότου...

Διαψεύδει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, λέγοντας, μέσω του δικηγόρου της ότι έχει δώσει αρκετά χρήματα στον δολοφό...




Διαψεύδει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η μητέρα της άτυχης Καρολάιν, λέγοντας, μέσω του δικηγόρου της ότι έχει δώσει αρκετά χρήματα στον δολοφόνο της κόρης της και ότι ο πιλότος ζήτησε μάλιστα να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Σύμφωνα με τον συνήγορο, Θανάση Χαρμάνη ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Καρολάιν στην Αλόννησο, ενώ όπως ισχυρίζεται 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς, ο συνήγορος της οικογένειας σημείωσε:

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του στέρησε το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση».

Και πρόσθεσε ότι «εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε...».

Σε δήλωση του στον ANT1 πριν λίγες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε σε διευκρινίσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας.

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του» δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ενώ για την κηδεία ισχυρίστηκε πως: «Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση