GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος...

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. ω Λίγο μετά τις 18.30 έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. ω

Λίγο μετά τις 18.30 έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας στο ύψος της Βουλής καθώς οι πρώτοι διαδηλωτές έχουν καταλάβει τον χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

Κάποιοι κρατούν ελληνικές σημαίες ενώ υπάρχει και ένα πανό στο οποίο αναγράφεται: «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό». Στην συγκέντρωση επίσης υπάρχουν ρασοφόροι καθώς και άλλοι που κρατάνε μεγάλους σταυρούς και εικόνες αγίων. Αρχικώς συγκεντρώθηκαν εντός της πλατείας και κατόπιν προχώρησαν προς τα πάνω, καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα επί της Λ. Αμαλίας. 









Παρόμοια διαδήλωση εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη, στην Ρόδο και σε άλλες πόλεις. Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν διεξαχθεί δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις στην Αθήνα για τον ίδιο σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση