GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο (τραγουδιστής) Κων. Δρούλιας: «ΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένος, κόλλησα κορονοϊό!»

Την αποκάλυψη πως νοσεί από κοροναϊό, παρότι είναι εδώ και καιρό πλήρως εμβολιασμένος με το εμβόλιο της Pfizer, έκανε ο γνωστός τραγουδιστής...


Την αποκάλυψη πως νοσεί από κοροναϊό, παρότι είναι εδώ και καιρό πλήρως εμβολιασμένος με το εμβόλιο της Pfizer, έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Θέλω να σας πω ότι ο κοροναϊός και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους»
«Είχα έναν ενδοιασμό αν έπρεπε να κάνω το βίντεο ή όχι. Πριν από δυόμιση μήνες εμβολιάστηκα πλήρως με το εμβόλιο της Pfizer και πήρα και πιστοποιητικό εμβολιασμού. Παρόλα αυτά προχθές ξεκίνησαν οι κομμάρες, πόνοι στα κόκκαλα, πονόλαιμος και καταρροή. Έκανα self test και μοριακό και βγήκαν θετικά. Ο πυρετός έχει πάει στο 38.3 και θέλω να σας πω ότι ο κοροναιος και η μετάλλαξή του κολλάει και τους εμβολιασμένους. Οφείλεται να το γνωρίζετε και να προστατέψετε τους εαυτούς σας και τους οικείους σας» είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Εγώ τώρα θεωρητικά ύστερα από αυτό μπορώ να κινούμε ελεύθερα στα νυχτερινά κέντρα με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οπουδήποτε άλλου θα είναι μόνο για εμβολιασμένους δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν οι άλλοι δίπλα μου (ηρεμήστε έχω Covid αλλά έχω κάνει εμβόλιο) Επίσης η λογική ότι το μαγαζί θα έχει μόνο εμβολιασμένους για να μην γίνεται εξάπλωση του ιού από τους ανεμβολίαστους καταλαβαίνεται ότι είναι η χειρότερη ΑΝΟΗΣΙΑ που έχω ακούσει από την στιγμή που εγώ είμαι εμβολιασμένος και το κόλλησα και το μεταδίδω…. Α και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω όταν λένε ότι ο εμβολιασμένος δεν θα έχει συμπτώματα ή αν έχει θα είναι ήπια εννοούν το 38.3 τον πόνο στα Κόκκαλα τον πονόλαιμο την καταρροή ήπια ??? ΗΠΙΑ??», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του.
Δείτε την ανάρτηση


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση