GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ! Συνελήφθη ο (υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής) Χρήστος Παππάς...

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά από ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωση...


Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά από ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθη μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. 

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου επέλεξε να μην παρουσιαστεί στις Αρχές μετά την καταδικαστική απόφαση και η ΕΛ.ΑΣ. είχε ξεκινήσει έρευνες σε πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να είχε καταφύγει.

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα υπήρχαν πληροφορίες πως είχε διαφύγει στο εξωτερικό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τον φιλοξενούσε 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, η οποία επίσης συνελήφθη για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, θα οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής και ο φυγόποινος Χρυσαυγίτης, όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί.

Πώς έγινε η σύλληψη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η πληροφορία ότι ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν στο εν λόγω διαμέρισμα έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Ξεκίνησε έτσι μυστική επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική, που έθεσε υπό παρακολούθηση το σημείο.

Στο διάστημα που μεσολάβησε οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του, παρότι ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε βγει από το σπίτι.

Εν τέλει, το βράδυ της Πέμπτης, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα και τον συνέλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.
Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση