GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ καταγγέλλει Κικίλια: «ΒΑΣΙΛΗ, θα το φέρει ο βλάχος το τυρί!»

Aπό τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο   Καθηγητή Χειρουργικής  τ. Υφυπουργό Υγείας   Αντιδεοντολογική συμπεριφορά Υπουργού Επ’ ευκαιρία της βαπτίσεως...

Aπό τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο  
Καθηγητή Χειρουργικής 
τ. Υφυπουργό Υγείας  

Αντιδεοντολογική συμπεριφορά Υπουργού

Επ’ ευκαιρία της βαπτίσεως του υιού Κικίλια θέλω να του εκφράσω τις θερμές μου ευχές, ο νεοφώτιστος Παναγιώτης Αντώνιος να είναι καλά, να έχει μια καλή προκοπή και υγεία.

Παράλληλα όμως μου δίδεται η ευκαιρία να σχολιάσω ότι η συμπεριφορά του Γραφείου του και των συνεργατών του δεν είναι η προσήκουσα προς παλαιούς Βουλευτές, Υπουργούς και δασκάλους του.

Και για να το συγκεκριμενοποιήσω. Ζήτησα να δω τον Υπουργό για ένα θέμα όχι προσωπικό, αλλά ένα θέμα που θα βοηθούσε το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο στην ανάπτυξη χώρων, καθότι το Πανεπιστημιακό αυτό Νοσοκομείο στενάζει από χώρους, για την αγορά εκ μέρους του Υπουργείου ή του Νοσοκομείου του ίδιου ενός ακινήτου της Χριστιανικής Ένωσης «ΖΩΗ» που βρίσκεται στην Πλατεία Αγ. Θωμά 2000 τ.μ. όπου θα μπορούσε το ΛΑÏΚΟ Νοσοκομείο να αναπτύξει διοικητικές υπηρεσίες, εργαστήρια, ιατρεία, κλπ, διαφόρων γνωστικών αντικειμένων. Δεν κατέστη δυνατόν να μου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσω τον κ. Υπουργό.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αλλιώς παρά μόνο ως αφέλεια ή αλαζονεία του Υπουργού, αλλά θα ήθελα να του θυμίσω ότι σε κάποιες εκλογές που ήταν υποψήφιος για περιφερειάρχης εγώ τον πήγαινα από γραφείο σε γραφείο στο ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο όταν πολλοί άλλοι Κοινοβουλευτικοί της Νέας Δημοκρατίας του είχαν γυρίσει την πλάτη!!!

Αγαπητέ Βασίλη κάποτε όλα έρχονται και παρέρχονται και στη πατρίδα μου λένε «ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση