GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Στάθη Αγγελόπουλου: «ΟΧΙ, δεν έχουμε πειστεί ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο!»

Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κορονοϊό στην Εντατική στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται εδώ...


Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος συνεχίζει να δίνει μάχη με τον κορονοϊό στην Εντατική στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες. Όμως συνεχίζει επίσης να μην κάνει το εμβόλιο. 

Ο αδερφός του, Ηλίας σε δηλώσεις του στον Alpha τόνισε πάντως ότι η κατάσταση της υγείας του πλέον βελτιώνεται και ότι χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ εξαιτίας ενός προβλήματος στον πνεύμονά του.

«Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε», υπογράμμισε ο αδερφός του.

Έχουν νοσήσει όλοι από κοροναϊό στην οικογένεια
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει εμβολιαστεί ο γνωστός καλλιτέχνης, ο αδερφός του απάντησε αρνητικά. Τον λόγο πήρε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, η οποία τον ρώτησε αν ο αδερφός του έχει μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκε αλλά και γιατί η οικογένεια επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο.

«Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το αν το έχει μετανιώσει. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κοροναϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο», εξήγησε ο αδερφός του. Ο ίδιος μάλιστα επικαλέστηκε τις απόψεις των επιστημόνων που τάσσονται κατά του εμβολιασμού, ενώ τόνισε ότι έχει προβληματισμούς και για τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση