ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«ΠΑΡΕ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ!» Τα ...«περαστικά» του Πολάκη στον Άδωνι

Share it:
Τις δικές του ...ευχές για «περαστικά» έστειλε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Με μία ανάρτηση στο Facebook
ο Παύλος Πολάκης έστειλε ευχές, αλλά και… ιατρική συμβουλή, προτρέποντας τον Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει ιβερμεκτίνη αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα. Δεν παρέλειψε ωστόσο να «ευχηθεί» και στην κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε παραστεί στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, γεγονός που έκανε τον Παύλο Πολάκη να ζητήσει έλεγχο όσων συνάντησε εκεί ο υπουργός Ανάπτυξης.

Δείτε την ανάρτηση:
«Περαστικά,αν επιδεινωθούν τα συμπτώματα Παρε ιβερμεκτινη….
Καλά μυαλά, στον αρχηγο σου και ολους σας!!!
ΥΓ .Να ελεγχθούν αυτοί που συνάντησες στο προεδρικό προχθές!!»
Share it:

Αδ. Γεωργιάδης

Επικαιρότητα

Κορονοϊός

Παρασκήνιο

Πολάκης

Πολιτική

Πολιτικό Δελτίο

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση