GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» και Αστυνομία! ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος...

Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών  στο Σύνταγμα, με την Ελληνική Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και ...


Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών  στο Σύνταγμα, με την Ελληνική Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και κρότου λάμψης. Παράλληλα, οι αύρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν σε ρίψη νερού, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. 

Νωρίτερα επεισόδια μικρής έκτασης εκδηλώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών, που βρέθηκαν κοντά στα Προπύλαια, με  διαδηλωτές  και η κατάσταση ξέφυγε.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν τραυματίες στους οποίους παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από κλιμάκιο του ΕΚΑΒ.

Σκηνικό έντασης
Δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών εναντίον των συγκεντρωμένων, ενώ η «Αύρα» εκτόξευσε νερό.



Αστυνομικοί στη Βασιλίσσης Όλγας ρίχνουν νερό για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη.



Μάλιστα όπου κινείται το πλήθος ακολουθεί και η «Αύρα» προκειμένου να διαλύσει τον συγκεντρωμένο κόσμο.



Παράλληλα, κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης ενώ οι συγκεντρωμένοι έχουν σκορπίσει στους γύρω δρόμους.



Αυτή την ώρα υπάρχουν ακόμη συγκεντρωμένοι στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος με αποτέλεσμα η «Αύρα» να κατεβαίνει ανάποδα την οδό Σταδίου προκειμένου να τους απωθήσει.



Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα η Σταδίου είναι ανοιχτή με τα οχήματα να κυκλοφορούν κανονικά και τους διαμαρτυρόμενους να πετάνε μπουκάλια πάνω από αυτά προς τους αστυνομικούς.

Διαμαρτυρία κατά των μασκών και του εμβολιασμού
Η νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα που κατατέθηκε και η τροπολογία που αφορά στην υποχρέωση εμβολιασμού συγκεκριμένων εργασιακών κλάδων.



Μεγάλος αριθμός πολιτών συγκεντρώθηκε στο Σύνταγμα αντιδρώντας για τη χρήση μάσκας και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ για περιορισμό της πανδημίας.



Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν ελληνικές σημαίες, σταυρούς αλλά και πανό με συνθήματα όπως «Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» και «Η ελευθερία δεν είναι δικαίωμα, είναι καθήκον».


 Καμμένοι κάδοι στο Σύνταγμα 

Όσον αφορά την κυκλοφορία κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας αλλά και οι είσοδοι του μετρό Ακαδημίας και Βιβλιοθήκης στον σταθμό του μετρό «Πανεπιστήμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση