GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ! Κατέβασαν ρολά στην εστίαση....

Αναταραχή προκλήθηκε χθες έξω από το Δημαρχείο Σκοπέλου, καθώς οι επιχειρηματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης συγκεντρώθηκαν έξω από το ...



Αναταραχή προκλήθηκε χθες έξω από το Δημαρχείο Σκοπέλου, καθώς οι επιχειρηματίες του κλάδου της μαζικής εστίασης συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο του κλείνοντας τα καταστήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας όσον αφορά τον τρόπο ελέγχου και την απρεπή συμπεριφορά που εισπράττουν από μέρος υπαλλήλων των ελεγκτικών κλιμακίων που έχουν βρεθεί στο νησί το τελευταίο διάστημα. 

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης συναντήθηκε με παρευρισκόμενους επιχειρηματίες ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ο οποίος και εισέπραξε τα αιτήματα των επιχειρηματιών μετά από συζήτηση μαζί τους.

Τα αιτήματα που συγκεντρώθηκαν προς συζήτηση είναι τα εξής :
Ο τρόπος που διενεργείται ο έλεγχος από τα εκάστοτε κλιμάκια.
Η απρεπής συμπεριφορά κάποιων εκ των υπαλλήλων των κλιμακίων του ελεγκτικού μηχανισμού του κράτους.
Το πάγιο αίτημα περί ελαστικότερης αντιμετώπισης του ωραρίου των ήδη ασφαλισμένων υπαλλήλων των επαγγελματιών της Σκοπέλου. Αίτημα το οποίο αφορά όλα τα νησιά ανεξαιρέτως καθώς είναι μία επιτακτική νομοθετική ρύθμιση ,η οποία οφείλει να γίνει στο τομέα του Τουρισμού, που από την φύση του περιορίζεται σε διάρκεια απασχόλησης κάποιων μηνών για να αποδώσει ωστόσο έξοδα ετήσια, σύμφωνα με την συντονιστική επιτροπή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή των Επιχειρηματιών Εστίασης της νήσου Σκοπέλου:

“Πρέπει να έχουμε το δικαίωμα ενός εύλογου χρονικού διαστήματος να μπορούμε να προσθέσουμε τις υπερωρίες των υπαλλήλων μας.”

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την κατάθεση των αιτημάτων στο Δήμαρχο κ. Σταμάτη Περίσση, τον οποίο και ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη την συντονιστικής επιτροπής, καθώς παρά το φόρτο του προγράμματός του ήταν εκεί για να λάβει τα αιτήματά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση