GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ από τον πατέρα της Καρολάιν για τον πιλότο! «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ σκόπευε να αποκαλύψει τις παρανομίες του...»

Οργισμένος και ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια στον δολοφόνο της κόρης του εμφανίζεται ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο ...



Οργισμένος και ζητώντας απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια στον δολοφόνο της κόρης του εμφανίζεται ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος μίλησε για το στυγερό έγκλημα στη Γλυκά Νερά. 

Η δολοφονία στα Γλυκά Νερά παραμένει μια υπόθεση ανοιχτή με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Οι δηλώσεις μάλιστα του Ντ. Κράουτς δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστες, καθώς o ίδιος αφήνει υπόνοιες μιλώντας στο MEGA για παράνομες δραστηριότητες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση