GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωκίδα: Βίαζε την ανήλικη κόρη του μπροστά στα αδέρφια της...

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθ...



Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο 42χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα τρία ανήλικά παιδιά του, ενώ ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της μίας κόρης του.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν την αρρωστημένη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά. Είχε προηγηθεί σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης, ενώ στη συνέχεια η 14χρονη αποκάλυψε ότι εδώ και μήνες βίωνε και τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας ο 42χρονος παρέμεινε κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου, εν αναμονή των ιατροδικαστικών εξετάσεων που επιβεβαίωσαν τον εφιάλτη των τριών παιδιών και ειδικά της 14χρονης.

Άμεσα εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για Φυλακή της χώρας.

Σημειώνεται πως όλα τα παιδιά του 42χρονου είναι ανήλικα, ηλικίας από 10 έως 16 ετών. Στενοί συγγενείς τους, εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα ώστε να αναλάβουν την επιμέλεια των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση