GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ! «ΟΠΟΙΟΣ δεν εμβολιαστεί να παραιτηθεί μόνος του πριν τον απολύσουμε...»

Vassaras Alexandros    Μήνυμα ΕΦΙΑΛΤΗ από την ΣΠΑΡΤΗ! Το σχολιάζω επειδή είναι από την ΣΠΑΡΤΗ !! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ έχ...


Vassaras Alexandros  
Μήνυμα ΕΦΙΑΛΤΗ από την ΣΠΑΡΤΗ!

Το σχολιάζω επειδή είναι από την ΣΠΑΡΤΗ !! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ έχω και έχουμε όλοι οι Έλληνες προηγούμενα !!
Το μόνο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος σήμερα εκτός από το να εκτεθεί ΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ κε ΣΚΛΗΚΑ !! ... είναι να γίνει ΡΙΨΑΣΠΙΣ !! αυτό αφορά όσους διανοηθούν να παραιτηθούν !!
Μόνο με ΑΠΟΛΥΣΗ θα φύγετε από την επιχείρηση την οποία θα δώσετε στο δικηγόρο σας !!
Θα σας πληρώνει μέχρι να φαληρίσει, αφού αποφάσισε να αυτόκατατάξει τον εαυτό του στη λίστα των ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΥΠΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ 2021 !
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΕ ΣΚΛΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ! και επέτρεψες σε κάποιον ανόητο δικηγορίσκο να συντάξει επιστολή όπου έχει την λέξη ΣΠΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ στην ίδια σελίδα !!
Ο ιατρικός λόγος είναι ένας και είναι κοινός για όλους !!
ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ θα την βρείτε στην ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ !!
... και στον κώδικα που αναφέρεται στα ανθρώπινα δικαιώματα!
Ούτως ή άλλως μέχρι το 2023, όποιος αρέσκεται σε πειράματα μπορεί να το κάνει χωρις να σας ρωτήσει !!
Και τελικά και μόνο «εμβολιασμένους» να έχετε στην επιχειρηση σας πάλι όλοι μπορούν να νοσήσουν και να μεταδώσουν !!
Όποτε το μόνο που δηλώνεται με αυτή την επαίσχυντη επιστολή προς εργαζόμενους είναι ότι είστε πρώτα εσεις ΡΗΨΑΣΠΙΣ για πολλούς λογους που δεν θα καταλάβετε και να τους εξηγήσω και δεύτερον η ταχύτητα με την οποία ανταποκριθήκατε σε τέτοια ΠΕΡΣΙΚΑ καλέσματα επιχειρηματικής συμμαχίας σας κατατάσσει στους ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!
Να χαίρεστε τους τίτλους σας !!
Τα υπόλοιπα θα τα φροντισει η αγορά των Σπαρτιατών !!
Θα έχουμε σίγουρα την ευκαιρία να κάνουμε τη συζήτηση περί ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ και ΕΦΙΑΛΤΩΝ με τον κο ΑΔΩΝΗ - λάτρη της αρχαίας Ελλάδας από ότι θυμάμαι !!
Να την παρακολουθήσετε κε ΣΚΛΗΚΑ !!
Η ανάρτηση ΕΙΝΑΙ προς διαμοιρασμό !!
Άντε γιατί η πολύ βλακεία, έχει και ορια !


2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση