GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κούβελας και η δημοσιογραφική πορνεία!»

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας    « Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας  

«Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά
...
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνον άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί, που υπηρετούν τους τραπεζίτες
»

Με τον καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Δημήτρη Κούβελα, δεν γνωριζόμαστε κι ούτε έχουμε κάποια σχέση. Απλώς είναι ένας πανεπιστημιακός δάσκαλος, καθ' ύλην αρμόδιος για το "γενετικό πειραματικό σκεύασμα" (όπως το διατυπώνουν οι τέσσερις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες και βάπτισαν "εμβόλια"), ως καθηγητής φαρμακολογίας.

Δεν διαθέτει ασυλία κι ακαταδίωκτο όπως τα μέλη της "κυβερνητικής επιστημονικής επιτροπής", που όμως διαθέτουν γνώσεις πλαστικής χειρουργικής για παράδειγμα, αλλά δεν έχουν επιστημονικό πεδίο τη Φαρμακολογία. Ο κ. Κούβελας δεν διαθέτει μόνιμο στασίδι στα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί η πολιτεία να διαδίδουν την "αναγκαιότητα εμβολιασμού", όμως εκφράζει τις επιστημονικές του γνώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου τον συναντήσαμε. Μάλιστα, προσεκτικά, ή για άλλους λόγους αποφεύγει να "ακουμπήσει" το γνωστό σε όλη την επιστημονική κοινότητα -τουλάχιστον της Ευρώπης-, "πειραματικό φάρμακο" που απαίτησε να έχει η πολιτική (το Διευθυντήριο, η διορισμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή), όπως επίσης το ζήτημα του λεγόμενου Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), που χρηματοδοτούν κυρίως οι τέσσερις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες των λεγόμενων "εμ βολίων". Για τα επισήμως (πλην Ελλάδας) "γενετικά πειραματικά φάρμακα" είχε τολμήσει να μιλήσει -βασικά ψελλίσει- στη βουλή ο γιατρός και βουλευτής Παύλος Πολάκης ("τολμήσει"... ίσως λόγω συνείδησης ως γιατρός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη;), αλλά τον επανέφερε στην "πολιτική τάξη" ο αρχηγός του Τσίπρας και ο πρώην υπουργός υγείας Ξανθός. Έτσι ο Πολάκης επέστρεψε στη σιωπή, "νομοταγής" στη "φωλιά" του.

Όταν, όμως, οι όποιες απόψεις αντιμετωπίζονται με χυδαίο φασισμό... αυτό ενοχλεί και απλούς απλούς πολίτες, που θα μπορούσαν να μας χαρακτηρίσουν υπηκόους όπως στις αποικίες. Ας δούμε το χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιου "δημοσιογράφου" ονόματι Μάνος Βουλαρίνος, ο οποίος με δική του σύνταξη κι ορθογραφία, αυτοσυστήνεται ως εξής:

«Ο Μάνος o Βουλαρίνος γεννήθηκε, πήγε σχολείο, πήγε για λίγο στην Πάντειο αλλά βαρέθηκε, έπιασε δουλειά, πήγε στρατό, συνέχισε να δουλεύει, έκανε μια εκπομπή στην τηλεόραση που την έλεγαν Συντέλεια, τώρα κάνει εκπoμπή στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ κάθε μέρα από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι και γράφει στο σάιτ της Athens της Voice και μπράβο του!»

Αφού αυτοσυστήνεται ο "δημοσιογράφος" και περιγράφει ο ίδιος τα προσόντα του... εξανίσταται κι αγανακτεί με τον καθηγητή Φαρμακολογίας. Ούτε λίγο, ούτε πολύ απαιτεί με τη γραφίδα του ν' απολυθεί, να πάψει να μισθοδοτείται ο καθηγητής Κούβελας, για τις επιστημονικές του γνώσεις, τις οποίες ο δημοσιογράφος-φαρμακολόγος Βουλαρίνος "αποδομεί", μεταξύ άλλων ως εξής:
«[...] Γιατί το κράτος προσφέρει μισθό και τίτλο σε έναν άνθρωπο που όχι μόνο δεν ξέρει τι λέει αλλά λέει και πράγματα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία; Μπορούν άνθρωποι που αρνούνται να εμβολιαστούν να πληρώνονται από το κράτος για να διδάσκουν μαθητές του 21ου αιώνα; Να τους διδάσκουν τι; Δυσπιστία στην επιστήμη; Φόβο για την τεχνολογία;».

Το πλήρες "άρθρο" του "δημοσιογράφου" και ειδικού γιατρού κυρίου Βουλαρίνου, συνοδευόμενο με το παραπάνω "κολάζ-φωτογραφιών" του καθηγητή Κούβελα: Κρατικά χρηματοδοτούμενοι αντιεμβολιαστές

Με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο καθηγητής Κούβελας, σχολιάζει:

Dimitrios Kouvelas

Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ
Από την θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βουλαρινο για τη μεγάλη τιμή που μου κάνει, μάλλον, να ασχολείται μαζί μου.
Η βαθειά επιστημονική του κατάρτιση, η τεράστια μόρφωσή του και η κολοσιαία ερευνητική του σταδιοδρομία, του παρέχουν όλα τα εχέγγεια για την καλοπροαίρετη δημόσια κριτική που ασκεί στην ταπεινότητά μου.
Εύχομαι ο Θεός να του χαρίζει μακροημέρευση και οι εργοδότες του ευζωία, που βοηθάει την επιστήμη να προοδεύει, το Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο να εξελίσσεται και το ανθρώπινο πνεύμα να εξυψούται!
Πραγματικά θα φροντίσω ώστε ο μεστός και καλοπροαίρετος λόγος του να με βελτιώσει στο δυνατότερο εφικτό!

Τι δεν μας είπε ο "δημοσιογράφος" Μάνος Βουλαρίνος;

Δεν μας είπε πως εργάζεται σε ένα μέσο που "το κράτος προσφέρει μισθό" -για να χρησιμοποιήσουμε τη δική του γραφίδα αναφορικά με τον καθηγητή Κούβελα.

Στην απλή καθομιλουμένη, στο μεγάλο φαγοπότι της λίστας Πέτσα με ζεστό χρήμα σε φίλους και "πρόθυμους", ώστε να "ενημερώσουν" (;), να προωθήσουν τις καμπάνιες για την πανδημία, την αναγκαιότητα των λεγόμενων "εμ βολίων".

Το μέσο που τον μισθοδοτεί τον "δημοσιογράφο" Βουλαρίνο,  πήρε χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα κι Ελληνίδας από την επίσημη "πίτα": «Η "Athens Voice" έλαβε 180.000 ευρώ και η Athens Voice Radio 40.000 ευρώ, ενώ η Lifo 120.000.»

Το έτερο μέσο που μισθοδοτεί τον "δημοσιογράφο" Βουλαρίνο, πήρε χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα κι Ελληνίδας από την επίσημη "πίτα": 1,3 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση του ομίλου ΣΚΑΪ.

Το ξέπλυμα του Βουλαρίνου στον φασισμό είναι αναξιόπιστο… Αυτό είναι αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία!

«[...] Η "αφροσύνη", η "γραφικότητα" και η "ιδιορρυθμία" είναι οι
χαρακτηρισμοί-όπλα που χρησιμοποιούν οι μπροστάρηδες
της άγνοιας και του "εθελοτυφλείν" στην επιστήμη.
Να θυμίσω όμως ότι η γη ακόμη "γυρίζει"
και θα γυρίζει αντίθετα σε κάθε μικρό ή μεγάλο συμφέρον,
μικρή ή μεγάλη βλακεία επίσης

Δημήτριος Κούβελας
Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ
.

 

«Οι "επιστήμονες" θα πρέπει να φοράνε διακριτικό με τον σπόνσορα τους,
για να γνωρίζουμε σε ποια φαρμακοβιομηχανία ανήκει ο καθένας
»
Παραφράζοντας τον Ρόμπιν Ουίλιαμς, για τη σχέση πολιτικών κι επιχειρηματιών
[Βλέπε, σε: «Ο άνθρωπος δεν πρέπει να ζει περισσότερο από 75 χρόνια»! Το λένε "βιοηθικοί"... ε... και;]

1 σχόλιο

  1. Ο Βουλαρίνος ως "πληρωμένη δημοσιογραφική πόρνη" σύμφωνα και με τον εύστοχο τίτλο του άρθρου σας, κάνει κριτική σε έναν καταξιωμένο καθηγητή Φαρμακολογίας, απολύτως αρμόδιο να μιλήσει για τα εμβόλια. Το ίδιο και ο Άρης Πορτοσάλτε και άλλοι "κονδυλοφόροι κατά παραγγελία" και όπως συμφέρει το επιχειρηματικό συνοθύλευμα του Νέου Φαλήρου.
    Μπράβο στον Κούβελα και στους ελάχιστους άλλους άξιους επιστήμονες που μιλάνε με θάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση