GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ του Τόλη Βοσκόπουλου που θα εκπληρώσει η κόρη του, Μαρία...

Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου βύθισε τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και τη κόρη τους, Μαρία σε βαρύ πένθος.  Η ...



Η απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου βύθισε τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και τη κόρη τους, Μαρία σε βαρύ πένθος. 

Η 20χρονη «λύγισε» στην κηδεία με τη μητέρα της να την κρατάει αγκαλιά δίνοντάς της κουράγιο. Η Μαρία ήταν η αδυναμία του Τόλη Βοσκόπουλου και της είχε γράψει μάλιστα τραγούδι μόνο για εκείνη με τίτλο «Λουλουδάκι μου».


Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε ώρες με την κόρη της και της είχε εκμυστηρευτεί μια επιθυμία του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ontime είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική και η 20χρονη Μαρία θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση