GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΧΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και από την ΠΟΕΔΗΝ...

Την αντίθεσή της στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας πως...



Την αντίθεσή της στον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας πως η εφαρμογή του μέτρου συνεπάγεται «παραβίαση συνταγματικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων». 

Αναλυτικότερα, στην απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 24 Ιουνίου, η οποία αναρτήθηκε σήμερα στον ιστότοπο της συνδικαλιστικής οργάνωσης, αναφέρονται τα εξής:

«Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού.

Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορονοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορονοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα.

Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων. Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα. Με πειθώ θα εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί. Ο εξαναγκασμός ή επιβολή πειθαρχικών μέτρων οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση