GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ στην Τ. Στεφανίδου! Η «κομμένη» δήλωση του Χρήστου Δάντη για τα «καραγκιοζιλίκια» στην εστίαση...

Ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στα social media μια δήλωση που έκανε στην τηλεόραση σχετικά με τα νέα μέτρα ...

Ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στα social media μια δήλωση που έκανε στην τηλεόραση σχετικά με τα νέα μέτρα για την εστίαση και τα προνόμια των εμβολιασμένων. 

Ο γνωστός τραγουδιστής στην ανάρτησή του ανέφερε πως ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την άποψη του καθώς δεν ήταν σίγουρος εαν η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα "παίξει" τα λεγόμενά του.

"Με κάλεσαν από την εκπομπή της Τ. Στεφανίδου, να πω την γνώμη μου όσον αφορά τα μέτρα εστίασης, συναυλιών, διαχωρισμών εμβολιασμένων και μη κλπ. Καθώς δεν γνωρίζω αν θα "παίξει" η δήλωσή μου, θέλω να τη μοιραστώ εδώ και είναι η παρακάτω: Η κυβέρνηση αυτή έτσι και αλλιώς από την αρχή της επιδημίας, κάνει καραγκιοζιλίκια και δεν περιμένω κάτι καλύτερο" ανέφερε ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του.
 




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση