GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΝΤΟΥΝ οι εκπρόσωποι των εστιατόρων: «Για εμάς όλοι οι πελάτες είναι ίσοι!»

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης προκάλεσαν πανικό και οργή όχι μόνο στους απλούς πολίτες αλλά και στους επιχειρηματίες που πλέον καλούνται ν...



Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης προκάλεσαν πανικό και οργή όχι μόνο στους απλούς πολίτες αλλά και στους επιχειρηματίες που πλέον καλούνται να διαχωρίσουν τους πελάτες τους ή αλλιώς να βρεθούν οι επιχειρηματίες αντιμέτωποι με τους πολίτες και κάποιοι κυβερνητικοί με φρουρές αστυνομικών να δείχνουν με το δάκτυλο. 

«Θα μπορούσαν να βρεθούν άλλα μέτρα που δε θα ανακάτευαν για μία ακόμα φορά την εστίαση» ανέφερε γνωστός σεφ.

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, χρειάζεται να γίνουν αρκετές διευκρινίσεις καθώς το τοπίο είναι θολό. «Είμαστε αρκετά μπερδεμένοι.

Δεν ξέρουμε αν θα ισχύσουν για τους εσωτερικούς χώρους ή για τους εξωτερικούς. Δεν έχουμε καταλάβει για τι μιλάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Επίσης ο Μιχάλης Επιτροπίδης ΓΓ Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «απαράδεκτο μέτρο» το οποίο βαραίνει τους επιχειρηματίες της εστίασης: «Είναι απαράδεκτο στους μεικτούς χώρους να ελέγχουμε στην είσοδο ποιοι έχουν κάνει rapid test ή ποιοι έχουν εμβολιαστεί» δήλωσε.

«Δεν βλέπω να περπατάει το συγκεκριμένο μέτρο. Η κυβέρνηση ρίχνει το μπαλάκι σε εμάς. Εδώ δεν τα έχει καταφέρει η αστυνομία, θα ανταπεξέλθουμε εμείς; Με μειωμένους τζίρους και με το 60% του πληθυσμού να μην έχει εμβολιαστεί πώς θα τα βγάλουμε πέρα εμείς» δήλωσε λίγη ώρα αργότερα.



1 σχόλιο

  1. Ενταξει,να τελειωνουμε.Ψηφισμα 2361/2021 του συμβουλιου της Ευρωπης,αρ.7.3.1. και 7.3.2[Ναι αυτο που επρεπε να τριψουν στη μουρη του ΣτΕ οι δικηγοροι της ΕΜΑΚ και να τους υποχρεωσουν τουλαχιστον αυτο το ψηφισμα να το τηρησουν.Αλλη φορα θα σας πω πώς γινονται αυτες οι σικε καταστασεις].Τελειωσαμε.Μαζευτειτε,βρειτε δικαστηριο εκτος ΣτΕ και στο κεφαλι.Δεν ξερω αν θελουν να σας κλεισουν[αφελες]θα δω πρωτα το καθεστως σε κατι,πολυεθνικες,αλυσιδες και θα σας πω.Αμα ενδιαφεροταν για την υγεια μας και για τη δουλια σας,θα μπορουσε να το κανει περιπου οπως τοτε με καπνιζοντες και οχι.Σειμειωτεον εξ αιτιας του καπνισματος πεθαινουν,απειρως περισσοτεροι.Μην ξεχασετε να τους ξαναψηφισετε[Και επιδημια να μην ηταν παλι θα σας σκοτωνε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση