GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο εμβολιασμός προϋπόθεση για την είσοδο στις ΗΠΑ...»

Η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να σταθμίζει τους περιορισμούς στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις που έχουν τεθεί λόγω της πανδημίας του νέ...



Η αμερικανική κυβέρνηση εξακολουθεί να σταθμίζει τους περιορισμούς στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις που έχουν τεθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, αλλά δεν σκοπεύει να απαιτεί από τους ξένους επισκέπτες να έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 για να εισέλθουν στη χώρα, τόνισε χθες η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι.  

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος, Αμερικανοί αξιωματούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε επαφή με Καναδούς και Ευρωπαίους ομολόγους τους και από άλλες χώρες για να καθορίσουν πότε και πώς να άρουν με ασφάλεια τους περιορισμούς στα ταξίδια.

«Δεν είναι αυτή η πρόθεσή μας», δήλωσε η Ψάκι σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν η αμερικανική κυβέρνηση σκοπεύει να απαιτήσει κάποια στιγμή στο μέλλον από επισκέπτες στις ΗΠΑ να έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 για να εισέλθουν στη χώρα.

Καθώς η εξάπλωση της παραλλαγής Δέλτα του νέου κορωνοϊού προκαλεί ανησυχία λόγω της υψηλής μεταδικότητάς της, η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να στείλουν στην Κολομβία 2,5 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Johnson & Johnson.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση