GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσοχοΐδης για καύσωνα: «Χρησιμοποιείτε στοχευμένα το νερό και το ρεύμα!»

Έκκληση στους πολίτες για συνεργασία απηύθυνε στις δηλώσεις του για τον καύσωνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  Ύδρε...


Έκκληση στους πολίτες για συνεργασία απηύθυνε στις δηλώσεις του για τον καύσωνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Ύδρευση και ηλεκτρικό ρεύμα είναι «κρισιμότατοι τομείς» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αμέσως μετά την έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, διαβεβαιώνοντας ότι οι αρχές είναι σε ετοιμότητα για «να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή αν υπάρξει να υπάρχει άμεση παρέμβαση». Ζήτησε δε από τους πολίτες «στοχευμένη χρήση ηλεκτρικού και νερού» για να μην υπάρξουν, όπως ανέφερε, «ζημιές ή διακοπές».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι θα υπάρξουν και έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παραπέμποντας ωστόσο για λεπτομέρειες στις δηλώσεις του υπουργείου Εργασίας που θα γίνουν αργότερα σήμερα.
  
Ειδικότερα, για την προστασία των εργαζομένων στον καύσωνα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας έχουν λάβει μέτρα για την προστασία των εργαζομένων σας παραπέμπω σε δηλώσεις από το υπουργείο Εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση