GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ η κυβέρνηση στην Γερμανία! «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ υποχρεωτικός εμβολιασμός ούτε από την πίσω πόρτα...»

Δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός, ούτε καν από την πίσω πόρτα, τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Demmer στο Βερολίνο! Η αν...

Δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός, ούτε καν από την πίσω πόρτα, τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Demmer στο Βερολίνο!

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετική κριτική της αντιπολίτευσης, επανάλαβε ακόμη ότι δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός – «ούτε από την πίσω πόρτα» -, αλλά τόνισε ταυτόχρονα ότι «πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποφευχθεί μια κατάσταση όπως αυτή της περασμένης άνοιξης. Τα τεστ, διευκρίνισε, θα εξακολουθήσουν να διατίθενται δωρεάν, όσο η ευκαιρία εμβολιασμού δεν έχει ακόμη προσφερθεί σε όλους στη Γερμανία.

Εντός των επόμενων εβδομάδων αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα διάσκεψη της Καγκελαρίου ‘Αγγελα Μέρκελ με τους Πρωθυπουργούς των κρατιδίων, προκειμένου να εξεταστεί η εξέλιξη της πανδημίας και να προχωρήσει ο σχεδιασμός των μέτρων που θα ληφθούν το φθινόπωρο. Αρχικά, η διάσκεψη είχε προγραμματιστεί για το τέλος Αυγούστου, ωστόσο πολλοί Πρωθυπουργοί εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν έγκαιρο σχεδιασμό για την εποχή κατά την οποία οι Γερμανοί θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση