GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΡΙΞΗ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Θοδωρή Ιακωβίδη...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι Πρωταθλητής στο ΝΒΑ, αλλά πάνω από όλα παραμένει άνθρωπος, ο οποίος δεν ξεχνά από που και πώς ξεκίνη...


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι Πρωταθλητής στο ΝΒΑ, αλλά πάνω από όλα παραμένει άνθρωπος, ο οποίος δεν ξεχνά από που και πώς ξεκίνησε.Τελευταίο παράδειγμα είναι η στήριξη που παρείχε στον Θοδωρή Ιακωβίδη, μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος των προσπαθειών του στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν κλαίω επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά αλλά γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση, και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω.
Συγγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια αλλά έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπητερό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάσταση σου.
Είναι πολύ λυπητερό αυτό το πράγμα και εγώ δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γυρίσω στους δικούς μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, να τους αγκαλιάσω και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι ήταν το κίνητρο μου για να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».


Ο Ιακωβίδης σταμάτησε την καριέρα του εξαιτίας των βιοποριστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αφού τα έσοδά του ήταν σχεδόν ανύπαρκτα από την αθλητική του πορεία.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να στηρίξει τον Έλληνα πρωταθλητή, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην μένει ανεπηρέαστος. Ο Greek Freak, που αναμένεται σύντομα να έρθει στην χώρα μας για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Μπακς στο ΝΒΑ, κοινοποίησε τα λεγόμενα του Θεοδωρίδη, σε μια προσπάθεια να κάνει την ιστορία του πιο γνωστή.

Ο Αντετοκούνμπο χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο instagram, όπου τον ακολουθούν 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, για να καταδείξει τις συνθήκες που επικρατούν στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι οποίες οδήγησαν έναν αθλητή που έχει αναδειχθεί Πανελλήνιος πρωταθλητής να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στην ηλικία των 30 μόλις ετών.

 

1 σχόλιο

  1. Ποιος Γιαννης,και ποιος Κωστας.Εδω ολοκληρος Αυγενακης προχθες δεν εφαγε το σουσι απ'τη συγκινηση,μαλακιες θα λεμε;[Ενας γειτονας αυτου του κοπριτη,δεν υπαρχει,να μας πει τι ωρα παει σπιτι του;Σε ερημιες ζουν αυτα τα λαμογια;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση