GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ! ΖΗΤΗΣΑΝ συγγνώμη τα «ΝΕΑ» για την απαράδεκτη φράση...

Μια φράση για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο προκάλεσε οργή στα social media...  Εγραφαν, προχθες βράδυ (τώρα το έσβησαν), τα ΝΕΑ στην ηλεκτρον...


Μια φράση για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο προκάλεσε οργή στα social media... 

Εγραφαν, προχθες βράδυ (τώρα το έσβησαν), τα ΝΕΑ στην ηλεκτρονική τους έκδοση, σε ρεπορτάζ για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς:

«Ποια δεν έχει ακούσει πάνω στον τσακωμό φράσεις όπως «θα σε πετάξω από το παράθυρο» ή «αν σου χώσω καμία…»; Κάπως έτσι και η 26χρονη καυγάδιζε με τον φίλο της στο αυτοκίνητο επειδή χάθηκαν και πάνω στη ένταση της στιγμής, αυτός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο κατέληξε στα βράχια»… «Προφανώς θυμωμένη, η κοπέλα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και τότε ο 30χρονος έκανε αυτό που έχει περάσει από το μυαλό πολλών ανδρών: την έσπρωξε από τα βράχια…»

Και η απολογία των ΝΕΩΝ 
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας γι’ αυτό το εντελώς λανθασμένο και απαράδεκτο τμήμα ενός ευρύτερου κειμένου που αναφερόταν στη δολοφονία καθώς και στα αίτιά της.
Σε καμιά περίπτωση δεν ενστερνίζονται τα «ΝΕΑ» και ο όμιλος της Alter Ego τέτοιες απόψεις και αναφορές. Αλλωστε, στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας, σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου, δημοσιεύεται αναλυτικό ρεπορτάζ και απόψεις ειδικών για την γυναικοκτονία, για τα αίτια που οδηγούν στη δολοφονία γυναικών με καθαρά έμφυλα χαρακτηριστικά.
Η φράση στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ήταν παντελώς λανθασμένη κι επαναλαμβάνουμε τη συγγνώμη μας σε όσους αναγνώστες, ορθώς, αγανάκτησαν διαβάζοντάς την.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση