GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποχρεωτικοί Εμβολιασμοί: οι Γάλλοι στους δρόμους, συγκρούσεις με την αστυνομία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτή είναι η ουσία της θέσης μας: να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε, να σκεφτόμαστε ό,τι λέμε ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτή είναι η ουσία της θέσης μας:
να λέμε ό,τι σκεφτόμαστε, να σκεφτόμαστε ό,τι λέμε
...

Οι λέξεις να συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής.»
Σενέκας (Lucius Anneus Seneca, 4 π.Χ. - 65)

Μπορεί στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης να επέβαλε με ευκολία το γαλλικό μοντέλο του Μακρόν, για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κι ελευθερίες μόνον σ' όσους τις δικαιούνται -κυρίως λόγω του μοναδικού ελληνικού φαινομένου: απόλυτη συμφωνία ΟΛΟΥ του "ελληνικού" πολιτικού-κομματικού συστήματος, για μαζικούς εμβολιασμούς μ' ένα "γενετικό πειραματικό σκεύασμα", όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιες οι 4 πολυεθνικές Big Pharma-, αλλά στη Γαλλία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρότι η δημοσιογραφική αγυρτεία διαδίδει ψευδώς πως ο γαλλικός λαός τρέχει και δεν προλαβαίνει να κλείνει ραντεβού εμβολιασμών.

Σήμερα ο γαλλικός λαός είναι στους δρόμους κι οι συγκρούσεις με τις αρχές ασφαλείας, τα δακρυγόνα πέφτουν βροχή.

Ο Μακρόν κι οι σύμβουλοί του, μάλλον δεν κοίταξαν καν το ημερολόγιο για τις ανακοινώσεις περί υποχρεωτικών εμβολιασμών και "υγειονομικό διαβατήριο".
Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη Γαλλία, μια ημέρα Εθνικής περηφάνιας που δεν είναι απολύτως συγκρίσιμη με τις συνήθεις παρελάσεις μας στην Ελλάδα.


Είναι η 14η Ιούλη,
η ημέρα της που έπεσε η Βαστίλη. Η επανάσταση ενάντια στην εξουσία.
Δεν έχει καμία σημασία αν η Γαλλική Επανάσταση ακολούθησε την πεπατημένη, δεν έχει σημασία για το Γαλλικό λαό αν ήταν μια αλλαγή καθεστώτος μεταξύ αριστοκρατίας και αστικής τάξης κι ότι η επανάσταση χειραγωγήθηκε και προδόθηκε.
Για τη Γαλλία, η 14 Ιουλίου είναι η ημερομηνία σύμβολο της εξέγερσης κι είναι κάτι ζωντανό, βαθιά «εθνικό», δεν είναι απλώς ιστορική ανάμνηση.
Κι όταν ο Μακρόν απαγορεύει τη συμμετοχή στην παρέλαση σε όσους δεν έχουν "υγειονομικό διαβατήριο", τους μη μπολιασμένους... παίρνει απάντηση: "Ελευθερία - Ισότητα - Αδελφότητα, ΟΧΙ υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ΟΧΙ υγειονομικά Διαβατήρια"!

Μια απελπισμένη κίνηση Μακρόν, αντίστοιχα εύκολη για τον Μητσοτάκη (αλλά στην Ελλάδα έχει σύμφωνα μαζί της η κυβέρνηση τα κόμματα Συριζα, ΚΚΕ, Κιναλ, Μέρα, εξωκοινοβουλευτική "αριστερά"), η αυταπάτη της παντοδυναμίας που του δίνει "δικαίωμα" να επιβάλλει «απαρτχάιντ» το 2021, προκάλεσε αγανάκτηση. Η νομιμοποίηση του διαχωρισμού των πολιτών, η νομιμοποίηση του μίσους δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες ή ερμηνείες. Το κράτος δικαίου χάθηκε κι οι καθεστωτικοί ιολόγοι έγιναν οι Μένγκελε του σήμερα, πετροβολώντας ανοησίες ακόμη κι εναντίον βραβευμένων με Νόμπελ ιατρικής κι άλλους καθηγητές Ιατρικών Σχολών.

Τα φύλλα συκής έπεσαν. Παραμερίστηκαν οι "καλοί τρόποι" πειθούς με την εξαγορά των ΜΜΕ και της δημοσιογραφικής πορνείας. Είναι μάταιες οι υποσχέσεις ελευθερίας, ρίχνοντας μια μόνιμη μάσκα καλών πατέρων για να σηκώσουν τη μάσκα των εκτελεστών.

Σχετικό βίντεο με τις συγκρούσεις: ΕΔΩhttps://twitter.com/RemyBuisine/status/1415295679468122115?s=20

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση