GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ! Σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό ο Χρήστος Παππάς...

Την ύπαρξη σχεδίου διαφυγής στο εξωτερικό δείχνουν ευρήματα στο διαμέρισμα – κρησφύγετο στου Ζωγράφου, στο οποίο συνελήφθη το βράδυ της Πέμπ...


Την ύπαρξη σχεδίου διαφυγής στο εξωτερικό δείχνουν ευρήματα στο διαμέρισμα – κρησφύγετο στου Ζωγράφου, στο οποίο συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Παππάς.  

Σημειώνεται ότι μεταξύ των ευρημάτων είχαν εντοπιστεί ένα λάπτοπ και δύο κινητά τηλέφωνα. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «Καθημερινή» από τα ευρήματα προκύπτουν πιθανά σχέδια διαφυγής στο εξωτερικό. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνες εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα σε Σερβία και Αλβανία.

Από τις πρώτες μέρες της «εξαφάνισης» του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, η Αντιτρομοκρατική ξεκίνησε να ελέγχει άτομα του περιβάλλοντός του προκειμένου να διαπιστώσει εάν κάποιο από αυτά είχε παράσχει κρησφύγετο στον φυγόποινο.

Εξετάστηκαν διαδοχικά άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, συγγενικά του πρόσωπα και στο πέρασμα των μηνών ο κύκλος της έρευνας διευρυνόταν, με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής να στρέφουν την προσοχή τους και σε άτομα από τον ευρύ κύκλο επαφών που είχε ο Παππάς, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής του εντός της Χρυσής Αυγής.

Συνολικά ελέγχθηκαν 300 άτομα πριν οι αστυνομικοί θέσουν στο επίκεντρο της προσοχής τους την 52χρονη Ουκρανή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε μόλις τρεις ημέρες πριν τελικά τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήσουν έφοδο στην ισόγεια κατοικία και συλλάβουν τον Παππά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση