GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ διαμαρτυρίας έξω από το Συνοδικό Μέγαρο...

Έκτακτο! Δυναμική κινητοποίηση – Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 9:00 το πρωί, στη Μονή Πετράκη έξω από το Συνοδι...


Έκτακτο! Δυναμική κινητοποίηση – Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 9:00 το πρωί, στη Μονή Πετράκη έξω από το Συνοδικό Μέγαρο.

Οργή των Ορθοδόξων για την Ενδοτική Στάση της Διοικούσας Εκκλησίας και την υποταγή της στα κελεύσματα του Μητσοτάκη.

Σχεδιάζεται δυναμική κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας για (αύριο) 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 9:00 το πρωί στη Μονή Πετράκη έξω από το Συνοδικό Μέγαρο όπου θα συνεδριάζει η Δ.Ι.Σ.

Θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στον επιχειρούμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό των Ορθοδόξων Χριστιανών, τον Δικτατορικό διχασμό και το κοινωνικό πείραμα που επιβάλλουν στην Πατρίδα μας.

Αλλά και την σκανδαλώδη και προκλητική υποχωρητικότητα που επιδεικνύει στη κυβέρνηση ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι επιλήσμονες Επίσκοποι για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κλήρου και λαού, ακόμα και στην ύπουλη μυστική διαβούλευση για την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα.

Διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση
· «Η Νέα Τρομοκρατία του υποχρεωτικού “Μαγαρίσματος” με τα Πειραματικά Εμβόλια του θανάτου και της σκλαβιάς δεν θα περάσει.
· Μόνο σέ μία, ουσία, “Μετα-Ναζιστική” “Δημοκρατία” λογίζεσαι «Ελεύθερος νά υπακούεις».
· «Κάτω τα χέρια απ' τα παιδιά μας καί τό Μέλλον τής Φυλῆς μας».
· «Όχι άλλη Ταπείνωση καί Διαπόμπευση της Εκκλησίας».
· «Ζητούμε Ελευθέρα και Ζώσα Ορθόδοξη Εκκλησία».
· «Η Διαχρονική καί Μετάρσιος Ορθοδοξία Θα Θριαμβεύσει».
Για την Διασυλλογική Επιτροπή
π. Παύλος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση