GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για άλλους δύο βιασμούς ο Λιγνάδης...

Ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις νέες διώξ...


Ενώπιον της ανακρίτριας πρόκειται να βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο Δημήτρης Λιγνάδης προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις νέες διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του για δύο βιασμούς. 

 Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης θα μεταχθεί από τις φυλακές της Τρίπολης. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήδη προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, ενώ η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό.

Στις 14 Ιουνίου ασκήθηκε ακόμα μία δίωξη για άλλη περίπτωση που σχετίζεται με έναν 24χρονο. Ο άνδρας κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό που φέρεται ότι έγινε πριν από 7 χρόνια, όταν ο ίδιος βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση