GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ελευθερίες μόνο σε αυτούς που τις δικαιούνται"... Αυτό δεν είπε η χούντα!

Βασίλης Μαυρέλος " Ελευθερίες μόνο σε αυτούς που τις δικαιούνται... " Αυτό δεν είπε η χούντα ή μόνο εγώ το άκουσα; Και ακόμα καθό...

Βασίλης Μαυρέλος

"Ελευθερίες μόνο σε αυτούς που τις δικαιούνται..." Αυτό δεν είπε η χούντα ή μόνο εγώ το άκουσα; Και ακόμα καθόμαστε;...

* Ανακοινώθηκε το έκτρωμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού από τα πολιτικά εκτρώματα που δυστυχώς κυβερνούν την χώρα.
Όσοι αφελέστατα πιστέψουν ότι τελειώνει εδώ η ιστορία κάνουν τεράστιο λάθος.
Η υποχρεωτικότητα αυτή είναι μόνο η αρχή!
Εφόσον το επιτρέψουν τα σωματεία αλλά και ατομικά ο καθένας να περάσει θα το βρίσκουμε μπροστά μας σε όλη μας τη ζωή!
Ότι έχει ανακοινωθεί είναι παράνομο και το γνωρίζουν! Ποντάρουν στο φόβο και πιστεύουν ότι μέχρι να έρθουν οι ημερομηνίες οι περισσότεροι θα εμβολιαστούν με το ζόρι. Όλα αυτά βέβαια θα καταπέσουν στα δικαστήρια.
Οι μάσκες έχουν πέσει πλέον για όλους, τώρα μένει να δούμε τι θα κάνουν τα σωματεία και οι ομοσπονδίες που ανήκουν οι εργαζόμενοι.
Ο εμβολιασμός δεν είναι εκβιασμός είναι δικαίωμα και επιλογή του καθένα!
Το ότι υποστηρίζουμε την ελευθερία την δημοκρατία και την αυτοδιάθεση του σώματος του καθενός δεν σημαίνει ότι είμαστε εναντίον των εμβολίων. Είμαστε εναντίον όμως των φασιστών που βρίσκονται πίσω από τέτοιες αποφάσεις.
Είστε κοινοί εκβιαστές και καταπατητές του Συντάγματος.
Είστε η ντροπή της Δημοκρατίας!
* Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)

Την ίδια μέρα που στην Χίο έφυγε άδικα από την ζωή ένας νέος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών, γιατί δεν υπάρχει οδηγός σε ασθενοφόρο!
Στο μεταξύ το Σύνταγμα έχει γίνει -για παράδειγμα στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού- κοινώς κουρελόχαρτο και η "αντιπολίτευση" (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ25) είτε συναινεί με την χουντο-νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά κυβέρνηση, είτε η υπόλοιπη καταδικάζει δήθεν στα λόγια και μπλα-μπλα , ενώ κάνει την πάπια στην πράξη. Δεν (αντι)δρά, δεν κάνει κάτι ουσιαστικά. Να γεμίσει λοιπόν η πλατεία Συντάγματος από δημοκράτες και δημοκράτισες, υπερβαίνοντας πολιτικά τις όποιες ανεπαρκείς ηγεσίες. Γιατί μόνον έτσι πέφτουν οι χούντες. Δεν θα την βγάλουν καθαρή στο τέλος. Όλα εδώ πληρώνονται. Η ιστορία διδάσκει.
B.M.

1 σχόλιο

  1. Να πληροφορησω οτι απο Δευτερα κυκλοφορει το σπρευ των Ισραηλινωνπου καθαριζει χωρις παρενεργειες.[δεν ξερω για δω,αλλα και μεις ειχαμε συμμετοχη].Αυτα για οσουςθεωρουν οτι ο Χιτλερισκος Μητσοτακης το παραχεσε αλλα φοβουνται και τον θανατο.[Θεωρητικα η επομενη παραλλαγη θα ειναι πιο ακινδυνη,αλλα το φαρμακο ειναι σιγουρο]Καλα ρε οι ξετσιπωτοι,για να βγαλουν τρεις χιλιαδες[που προφητεψανε]ξεσκιστηκαν,86.000τεστ;Αν προφητεψουν 15000 τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση