GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζίλιαν Άντερσον: Τέρμα τα σουτιέν κι ας φτάσουν τα στήθη μου μέχρι τον αφαλό!

Μια απόφαση… ζωής πήρε κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω του κορονοϊού η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον.   Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε ευρύτερ...


Μια απόφαση… ζωής πήρε κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω του κορονοϊού η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον.  

Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «X-Files», φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε την περίοδο που βρισκόταν κλεισμένη στο σπίτι της για περισυλλογή, επαναπροσδιορίζοντας κάποια πράγματα για τη ζωή της, ενώ παράλληλα αποφάσισε να απαλλαγεί από άλλα. Ένα μάλιστα από αυτά φαίνεται πως ήταν και ο άβολος… στηθόδεσμος.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν σε ένα live video στο Instagram, η Τζίλιαν Άντερσον, έχει πλέον σταματήσει να φοράει σουτιέν, ενώ αδιαφορεί πλήρως για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η απόφασή της αυτή στο σώμα της.

«Δεν φοράω πια στηθόδεσμο. Δεν μπορώ, λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο γ@μ#$#να άβολο», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η 52χρονη πρωταγωνίστρια των «Sex Education» και «Τhe Fall».

Την ίδια ώρα, γυναίκες, επώνυμες και μη, έσπευσαν να εκθειάσουν την Άντερσον για την απόφασή της, επικροτώντας την ειλικρινή παραδοχή της, καθώς τόλμησε να τα… βάλει με το «καταπιεστικό» αυτό εσώρουχο.

«Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και ακούω συχνά άσχημα σχόλια γι' αυτό. Με χαροποιεί λοιπόν πολύ που σταμάτησε και η Τζίλιαν να φοράει», σχολίασε χαρακτηριστικά μία χρήστης, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «Αν η Άντερσον που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy λέει όχι στα σουτιέν, ποιες είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι η Άντερσον, η οποία είχε βραβευτεί με Emmy το 1997 για το «X-Files» κέρδισε φέτος την έκτη της υποψηφιότητα στο θεσμό για την ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ στο «The Crown».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση