GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ΦΙΛΟΣ της 26χρονης! Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στην Φολέγανδρο...

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από το Βέλο Κορινθίας που είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο με φίλο της ...


Σε θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από το Βέλο Κορινθίας που είχε πάει διακοπές στη Φολέγανδρο με φίλο της και βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς χθες το βράδυ. Ο φίλος της συνελήφθη λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ομολόγησε ότι την δολοφόνησε.

Ο 30χρονος, με τον οποίο η 26χρονη έκανε ελεύθερο κάμπινγκ, αγνοείτο όλο αυτό το διάστημα και οι αρχές βρίσκονταν επί ποδός για να τον εντοπίσουν. Τελικά τον εντόπισαν περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου μετά από υπόδειξη κατοίκων του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αρνείτο να παραδοθεί και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Απειλούσε μάλιστα ότι θα αυτοκτονήσει. Όταν συνελήφθη απέδωσε το γεγονός στην «κακιά στιγμή» και είπε ότι «χάλασε η φάση»...



Τις τελευταίες ώρες πολλαπλασιάστηκαν οι ενδείξεις ότι η 26χρονη δολοφονήθηκε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κλειδωμένο, κάτι που απέκλειε το ενδεχόμενο να έπεσε στη θάλασσα με την κοπέλα μέσα σε αυτό. Οι αρχές, εντόπισαν, επίσης σπασμένο το κολιέ της και ένα σκουλαρίκι, το οποίο είχε ίχνη αίματος, κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της. Αυτές ήταν ενδείξεις ότι είχε γίνει βίαιος καυγάς. Σημαντική, επίσης, ήταν η μαρτυρία καταστηματαρχών του νησιού, οι οποίοι κατέθεσαν ότι είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται ώρες πριν το θάνατο της Γαρυφαλλιάς.

Νωρίτερα, στο θαλάσσιο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη βρέθηκε και ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του φίλου της. Οι αρχές μοίρασαν τη φωτογραφία στους κατοίκους της περιοχής και πήραν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να «χαρτογραφήσουν» τις κινήσεις του.



Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τη μαρτυρία ενός ζευγαριού που, λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 26χρονης, είδε έναν άνδρα που φορούσε μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας. Ωστόσο, δεν του μίλησαν και δεν ήταν σε θέση να πουν αν πρόκειται για τον φίλο της Γαρυφαλλιάς.

Άλλες μαρτυρίες έκαναν λόγο για έναν άνδρα με ματωμένο κεφάλι που είδαν κάτοικοι του νησιού το ίδιο βράδυ να επιχειρεί να μπει σε σπίτι του νησιού. Οι αρχές πάντως έκαναν από την αρχή την εκτίμηση ότι ο φίλος της 26χρονης είναι ζωντανός και «χτένισαν» την Φολέγανδρο για να πάρουν απαντήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση