GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ από τον (γιατρό) Δημ. Γάκη! «ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ με λάθος στοιχεία για την Μύκονο...»

Δημήτριος Γάκης     ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ…  #Η Κυβέρνηση (των Τραπεζών), με τον τ.Τραπεζίτη Πρωθυπουργό...


Δημήτριος Γάκης  
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ… 
Κυβέρνηση (των Τραπεζών), με τον τ.Τραπεζίτη Πρωθυπουργό, είμαι, πλέον, υποψιασμένος ότι ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ μεσούσης της τουριστικής περιόδου!
#Στην ΜΥΚΟΝΟ, αντί να επιβεβαιώσει τις διαγνώσεις από τα Rapid test, που δίνουν ένα πολύ ψηλό ποσοστό ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΩΝ αποτελεσμάτων, (ιδίως σε ασυμπτωματικούς, όπου φθάνει το 75% ), με PCR (ρυθμισμένη σε λιγότερους από 28-30 κύκλους) ανακοινώνει ΨΕΥΔΩΣ αυξημένο αριθμό «κρουσμάτων» , 365, ανά 100.000 πληθυσμού!!! (δείτε φωτο απο την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ)

#Και τίθεται το ερώτημα, πως αυτός ο κόσμος των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ κατοίκων και ταξιδιωτών και των ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ με Rapid test ταξιδιωτών, νόσησε;
#Τρείς εξηγήσεις μπορεί να υπάρχουν: ή δεν νόσησαν Ή ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ RAPID TESTS ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ όσο ήταν το αφήγημα της Κυβέρνησης, ή τα πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως τα παρουσιάζει ο ΕΟΔΥ!
#Το εγκληματικό, όμως, για τον τουρισμό, είναι ότι ανάγουν τα υποτιθέμενα κρούσματα (υποτιθέμενα διότι πάρα πολλά είναι, λέει, ασυμπτωματικά, άρα δεν είναι κρούσματα) στις 10.000 των μονίμων κατοίκων της Μυκόνου, την στιγμή που το νησί έχει πάνω από 100.000 (το εκτιμούν κοντά στους 200.000) ανθρώπους.
#Επομένως, κύριοι της Κυβέρνησης, τα κρούσματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 365 ανά 100.000, όπως γράφετε στην ενημέρωση του ΕΟΔΥ που έχει , ήδη, δει όλος ο πλανήτης, αλλά στην χειρότερη περίπτωση 36,5/100.000 και στην πιθανότερη 18/100.000!!!
#Είναι δηλαδή τα θετικά περιστατικά (κρούσματα για τους αγράμματους) της Μυκόνου ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ από τον χθεσινό μέσο όρο της Ελλάδος που ήταν 25,2 /100.000 (2562 «κρούσματα» στα περίπου 10.000.000 Ελλήνων)
#Εσείς πιστεύετε ότι ήταν λάθος; Αν ναι να τους στείλουμε, άμεσα, στην ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ…

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση