GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΟΚ! Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα στην Καλλιθέα...

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου που βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντος χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.  Περίπου τρία τέταρτα ...


Σοκ προκαλεί ο θάνατος ηλικιωμένου που βρέθηκε καρφωμένος σε κάγκελα περιβάλλοντος χώρου πολυκατοικίας στην Καλλιθέα. 

Περίπου τρία τέταρτα πριν τα μεσάνυχτα κλήθηκε η Πυροσβεστική προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει άντρα που είχε καρφωθεί σε κάγκελα έξω από πολυκατοικία επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου 261, στην Καλλιθέα.

Αμέσως δόθηκε εντολή και 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα μετέβησαν στο σημείο. Η εικόνα που αντίκρυσαν ήταν συγκλονιστική. Ο άντρας περίπου 80 ετών, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είχε καρφωθεί στα κάγκελα που υπάρχουν μπροστά από την πολυκατοικία σε χώρο με ζαρντινιέρες και φυτά.

Ερευνα από την αστυνομία
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία του άτυχου άντρα ούτε για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, τα οποία διερευνά η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση