GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΟΥΚΕΤΑ! ΠΟΙΟΣ γνωστός ηθοποιός πολιορκεί την Δέσποινα Βανδή αλλά…

Λίγες μόνο ημέρες μετά το διαζύγιο σοκ ανάμεσα σε Βανδή και Νικολαΐδη, ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναρωτιούνται για το αν η ...

Λίγες μόνο ημέρες μετά το διαζύγιο σοκ ανάμεσα σε Βανδή και Νικολαΐδη, ξεκίνησαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που αναρωτιούνται για το αν η γνωστή τραγουδίστρια με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη τον οποίο παρακολουθήσαμε τη περσινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την πετυχημένη σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες ειναι μαζί.

Το περιοδικό Λοιπόν σύμφωνα με ρεπορτάζ του ανέφερε πως γνωστός ηθοποιός πολιορκεί την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο της, αφού η τραγουδίστρια έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρός από τον επί 18 χρόνια σύζυγο της, παρόλο που πρόσφατα ανακοινώθηκε η είδηση.

Η φωτογραφία απο το 2019 είναι η μόνη που κυκλοφορεί με τους δυο καλλιτέχνες δίπλα δίπλα, ωστόσο μια άλλη πτυχή για τις φήμες αυτές σχετικά με την προσωπική ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκανε ο λογαριασμός της μυστηριώδους περσόνας «Soula Glamorous», στο Ιnstagram.

Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του, γιαυτό τον λόγο ο Βασίλης Μπισμπίκης, βρίσκεται πολλές φορές μαζί της.

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.
Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση