GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Costa Navarino για Σαββατοκύριακο ο Κ. Μητσοτάκης...

Ωρες χαλάρωσης για τον Πρωθυπουργό στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Τη Δευτέρα επίσημη επίσκεψη σε Μεσσηνία και Αρκαδία. Αναλυτικά το επί...



Ωρες χαλάρωσης για τον Πρωθυπουργό στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Τη Δευτέρα επίσημη επίσκεψη σε Μεσσηνία και Αρκαδία. Αναλυτικά το επίσημο πρόγραμμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε το ξενοδοχειακό συγκρότημα της Costa Navarino, προκειμένου να χαλαρώσει πριν την επίσημη επίσκεψή του στο Νομό.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην Αρκαδία.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού, ο οποίος θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού είναι το εξής:
9.15 π.μ. Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ελαιώνας» στους Γαργαλιάνους
10 π.μ. Επίσκεψη στα «Θερμοκήπια Μιχαλακόπουλου» στο Λαγκούβαρδο Φιλιατρών
11 π.μ. Επίσκεψη στην Χριστιανούπολη στο ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος
12 μ.μ. Επίσκεψη στην Τερψιθέα
12.30 μ.μ. Επίσκεψη στην Κυπαρισσία (Λιμάνι, Ανω Πόλη)
2 μ.μ. Επίσκεψη στην Παλαιοχούνη Αρκαδίας – μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων με ΧΥΤΥ
2.30 μ.μ. Κεντρικά Γραφεία Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη
6.30 μ.μ. Εναρξη εκδήλωσης για την παρουσίαση της ΚΑΠ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

1 σχόλιο

  1. Καλά ,αυτός κάθε σαββατοκύριακο κάνει διακοπές?αν προσθέσουμε ολα τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού φθάνουμε τις δεκαέξη μέρες,μπράβο,σκοτώνεται στη δουλειά ο Γιάπις,γιαυτό πάμε κατα διαβολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση