GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! «ΠΕΘΑΝΕ το μωρό (με εκτεταμένες θρομβώσεις) στην κοιλιά 30χρονης εγκύου που είχε εμβολιαστεί...»

  John Kapsimalis .  Κέρκυρα: Εμβολιάστηκε εγγυος και πέθανε το μωρό στην κοιλιά της..2 νεκροί και 5 με βλάβες!!! Ιδιο περιστατικό με εμβολι...

 John Kapsimalis
Κέρκυρα: Εμβολιάστηκε εγγυος και πέθανε το μωρό στην κοιλιά της..2 νεκροί και 5 με βλάβες!!!
Ιδιο περιστατικό με εμβολιασμένη γυναίκα και στη Λάρισα..εχασε και αυτή το παιδί της!!!
Οι Παρενέργειες πολλές αλλα λίγες παρουσιάστηκαν επίσημα και οι υπόλοιπες απεκρύφθησαν…Ειχαμε ξεκινήσει με τον Γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο που παρέλυσαν τα κάτω ακρα του όπως και με μια Νοσοκόμα που επίσης παρέλυσαν τα κάτω ακρα…Ο Γιατρός ταλαιπωριέται ακόμη και σήμερα και περπατά με τρίποδα και Πι..
Η Νοσοκόμα επανήλθε για λιγο και πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν εργάζεται γιατι εχει παρενέργειες ακομη που δεν μπορούν να της επιτρέψουν να εργαστεί..
Απο αυτες τις δυο αρχικά περιπτώσεις έχουμε μια ακόμη Νοσοκόμα που απο το ενα ματι εχει πρόβλημα όρασης .

Επίσης χθες έπαθε ανακοπή 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Κέρκυρας που ειχε εμβολιαστεί στις 15/07/21. Η σορός τους παρέμεινε στο Νοσοκομείο για Νεκροψία -Νεκροτομή.
26χρονος απο την Βέροια επεσε ΤΕΖΑ 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο εμβολιαστικό κεντρο …Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλα οι Γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν… Δούλευε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας και για να συνεχίσει να δουλεύει κατά την εργοδοσία και την Κυβέρνηση έπρεπε να είναι εμβολιασμένος.. Σήμερα είναι κάτω απο το χώμα!!!
Γυναίκα 58 ετων ειχε επι μέρες παράλυση στα κάτω και ανω ακρα και παρέμενε σπίτι της επι τρεις εβδομάδες χωρις να αναφέρει την κατάσταση της παρα μονο σε φίλες της…Αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με Κρατικό φορέα και μεχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα.Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί.
Μια ακόμη γυναίκα παρέλυσε στα κάτω ακρα οπως εγινε γνωστό απο ανάρτηση.
30χρονη γυναίκα εγγυος στον 8ο μηνα κύησης απο την πόλη της Κέρκυρας ειχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να πεθάνει το παιδί της!!Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας επειδη δεν αισθανόταν το μωρό στην κοιλιά της και οι Γιατροί διεπίστωσαν το θάνατο του.Επισης βρήκαν εκτεταμένες θρομβώσεις στον ομφάλιο λώρο.
Iδιο περιστατικό με εγγυο που εμβολιάστηκε εχουμε και στη Λαρισα…Εχασε το παιδί της και αυτη η Γυναίκα. Δυστυχώς τα παιδιά αυτα Δολοφονούνται απο την Κυβέρνηση που εκβιάζει με την συναίνεση της μάννας που αποδέχεται να εμβολιαστεί σε κατάσταση εγκυμοσύνης..Ακουνε τους ειδικούς που πληρώνονται απο τις Φαρμακομαφίες για το πειραμα τους..
*Υπάρχουν και αλλες περιπτώσεις που δεν αναφέρονται διοτι φοβούνται να μιλήσουν…η δεν θέλουν να γίνει γνωστό αυτο που επαθαν.Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας οπως σε ολα κρατάνε το στόμα τους κλειστό!!
https://amazonios.net/kerkyra-emvoliastike-eggyos-kai.../

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση