GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ για την άρση του lockdown! ΑΛΑΛΟΥΜ με την Μύκονο...

Δεν θα υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, παράταση του μίνι lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο. Η  απόφαση που είχε ανακο...


Δεν θα υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες, παράταση του μίνι lockdown που επιβλήθηκε στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο.

Η  απόφαση που είχε ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς προέβλεπε μέτρα έως και τις 6 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 26 Ιουλίου.

Κατά πληροφορίες, οι αρχές δεν θα προχωρήσουν σε χρονική διεύρυνση του πλαισίου, κάτι που σημαίνει ότι τα μέτρα θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Νωρίτερα όμως είχε δημιουργηθεί αλαλούμ καθώς είχε "διαρρεύσει" ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η άρση του lockdown να γίνει νωρίτερα, από την Παρασκευή, ώστε η Μύκονος να "ανοίξει" πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο...

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα προβλέπουν:
Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο.

Τόσο στη Μύκονο, όπως και σε όλη την επικράτεια, απαγορεύεται η διενέργεια οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων που διενεργούνται έναντι οποιασδήποτε μορφής ανταλλάγματος, με φυσική παρουσία πλήθους άνω των 20 ατόμων σε ιδιωτικό, μη επαγγελματικό χώρο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες  δεν τίθεται θέμα πρόωρης άρσης των μέτρων, δηλαδή επαναφορά της μουσικής και της ελεύθερης κυκλοφορίας κατά τις βραδινές ώρες πριν την ημερομηνία που έχει οριστεί. 

Η πρώτη αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεικτών αναμένεται να γίνει αύριο από την επιτροπή επιδημιολόγων, η οποία θα εξετάσει την πορεία των ενεργών κρουσμάτων στο νησί πριν και μετά το «μίνι lockdown», ενώ περαιτέρω αξιολόγηση θα γίνει και από την Επιτροπή των «33» στην καθιερωμένη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Ωστόσο το σενάριο να ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, πως η διασκέδαση θα επανέλθει στη Μύκονο εντός του Σαββατοκυριάκου θεωρείται απίθανο, παρά το κύμα ακυρώσεων που έχει «σαρώσει» το νησί.

Επομένως εκτός δυσάρεστων εκπλήξεων, τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο θα «λυθούν» τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, όπως όριζε και το αρχικό πλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση