GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΠΑΓΩΜΑΡΑ» στην Μύκονο μετά το lockdown! «Δεν τα περιμέναμε, είναι υπερβολικά...»

«Παγωμάρα» επικρατεί στη Μύκονο μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων που θα ισχύσουν για τις επόμενες 10 μέρες. ...



«Παγωμάρα» επικρατεί στη Μύκονο μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων που θα ισχύσουν για τις επόμενες 10 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα Σάββατο, με εντολή Χαρδαλιά, θα απαγορεύεται η μουσική όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ επιβάλλεται απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί.

Σε μια πρώτη αντίδραση, ο Αλέξανδρος Κουκάς, αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας και πολιτικής προστασίας Μυκόνου, ανέφερε ότι τα μέτρα αυτά καταστρέφουν ολοσχερώς τον τουρισμό στο νησί.

«Δεν το περιμέναμε, είναι υπερβολικό, έπεσα από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ. Πρόσθεσε ότι το νησί των ανέμων είναι από τα πρώτα στους εμβολιασμούς και θεώρησε πολύ ξαφνική την απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση