GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΗΤΑ η (μητέρα της Καρολάιν) Σούζαν Κράουτς: «Nα φύγουν τώρα οι κάμερες από το νησί!»

Για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στις δυο γιαγιάδες κατά την παράδοση της μικρής Λυδίας έγινε ρεπορτάζ στο Open.  Όπως αναφέρθηκε στο κανάλι υπ...



Για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στις δυο γιαγιάδες κατά την παράδοση της μικρής Λυδίας έγινε ρεπορτάζ στο Open. 

Όπως αναφέρθηκε στο κανάλι υπάρχει αίτημα της οικογένειας για να απομακρυνθούν οι κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν στην Αλόννησο.

«Η οικογένεια θέλει να παρακαλέσει να απομακρυνθούν τα τηλεοπτικά συνεργεία για να μπορέσει η μικρή Λυδία να βγει από το σπίτι» αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Ακόμη όμως τόσο η μικρή όσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι καθώς απ’ έξω έχουν κατασκηνώσει οι τηλεοπτικές κάμερες περιμένοντας για ένα πλάνο της μικρής καθώς η υπόθεση συνεχίζει να καθηλώνει το πανελλήνιο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο ευχάριστο δεν είναι για την οικογένεια που ζητά την απόσυρση των τηλεοπτικών συνεργείων ώστε η ζωή τους να μπει σε έναν πιο φυσιολογικό ρυθμό.

«Δεν μπορούν να πάνε μια βόλτα μέχρι την πλατεία, να βγουν με το καροτσάκι» ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μεταφέροντας το αίτημα της οικογένειας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν και νομικά μέσα αν κάτι τέτοιο δεν γίνει σεβαστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση