GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ από τις ΗΠΑ! ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ τα τεστ PCR ως αναξιόπιστα...

Κλεάνθης Γρίβας   26 Ιουλίου 2021  Απολύτως έκθετες οι στρατιές των εξαγορασμένων, αδαών, ανήθικων και ανενδοίαστων ψευτο-επιστημόνων της «τ...


Κλεάνθης Γρίβας 
26 Ιουλίου 2021 

Απολύτως έκθετες οι στρατιές των εξαγορασμένων, αδαών, ανήθικων και ανενδοίαστων ψευτο-επιστημόνων της «τεχνο-επιστήμης». 
Θυμηθείτε τις υστερικές κραυγές τους «Τεστ-Τεστ-Τεστ». 
Και αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσουν 

Αφού ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ την κοινωνία και την οικονομία με τα lockdown και τους ανήκουστους περιορισμούς, χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο τα απατεωνίστικα TEST PCR, οι διεφθαρμένοι οργανισμοί «Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA), «Κέντρα Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ [και η EMA της Ε.Ε. που θα ακολουθήσει) και τα -επίσης διεφθαρμένα- κατά τόπους υπηρετικά τους όργανα και οι στρατιές των εξαγορασμένων, αδαών και ανήθικων ψευτο-επιστημόνων της «τεχνο-επιστήμης» (θυμηθείτε τις υστερικές κραυγές τους «Τεστ-Τεστ-Τεστ») -τα CDC και η FDA- αποφάσισαν να αποσύρουν από 31 Δεκεμβρίου 2021 τη διαβόητη «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) που είχαν χορηγήσει στα Τεστ-Απάτη PCR.


Στις 21 Ιουλίου 2021, τα «Κέντρα Ελέγχου των Νόσων» (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν από τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τη σύστασή τους στην «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) των ΗΠΑ για την παροχή «άδειας για χρήση έκτακτης ανάγκης» (EUA) στα δόλια «Real-Time RT-PCR».

Βλ. σχετικά:
https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Tα απατεωνίστικα και άχρηστα Τεστ-PCR χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τον Φεβρουάριο του 2020 για την «ανίχνευση» (!) του ιού SARS-CoV-2 και αποτέλεσαν το κύριο εργαλείο της κατατρομοκράτησης του πληθυσμού, προκειμένου να στηριχθεί το παγκόσμιο υγειονομικό πραξικόπημα μέσω των lockdown και των ανήκουστων περιορισμών που δολοφόνησαν σκοπίμως την κοινωνία και την οικονομία.

Για να προετοιμάσουν αυτή την αλλαγή πλεύσης, τα CDC συνιστούν από τώρα στα κλινικά εργαστήρια και τους ιστότοπους δοκιμών που χρησιμοποιούν τα ψευτο-Τεστ RT-PCR για τη «διάγνωση» της COVID-19 (!!!) να ξεκινήσουν τη μετάβασή τους επιλέγοντας ένα άλλο που έχει εγκριθεί από την FDA και προτρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο της υιοθέτησης μιας μεθόδου που να μπορεί να ανιχνεύει και να ξεχωρίζει τους ιούς SARS-CoV-2 από τους… ιούς της γρίπης. (!!!)

Για τις θέσεις της FDA στα PCR δείτε ΕΔΩ
Η fake-μελέτη χάρη στην οποία επιβλήθηκαν τα PCR ως «διαγνωστικά» τεστ.

Μετά από περισσότερο από έναν χρόνο εγκληματικής «επιστημονικής» απάτης για την προώθηση ψευδώς «θετικών» δήθεν «διαγνώσεων» COVID, μέσω των απατεωνίστικων Τεστ-PCR, τα CDC ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν τα τεστ RT-PCR από τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Ότι αποσύρουν το δόλιο πρωτόκολλο των Τεστ-PCR που χρησιμοποιήθηκε για την υπερ-παραγωγή ψευδώς «θετικών» αποτελεσμάτων προκειμένου να δικαιολογηθεί η επιβολή της παγκόσμιας Υγειονομικής Δικτατορίας.

«Μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021, τα CDC θα αποσύρουν το αίτημά τους στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τη χορήγηση άδειας χρήσης ανάγκης (EUA) στο Real-Time RT-PCR για τη διάγνωση της COVID, που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 μόνο για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2. Τα CDC δημοσιοποιούν αυτή την ειδοποίηση εκ των προτέρων στα κλινικά εργαστήρια ώστε να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από την FDA».

Η χρήση τεστ PCR για «διάγνωση» της νόσου COVID αποτελεί μια παγκόσμια εγκληματική «επιστημονική» απάτη, διότι κανένα τεστ PCR δεν μπορεί να παράγει ποσοτικά αποτελέσματα που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο ιικό φορτίο. Παρ’ όλα αυτά, αυτό το εγκεκριμένο από τα CDC πρωτόκολλο τεστ στηρίχθηκε για να δημιουργηθεί στον κόσμο η ψευδαίσθηση ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μολύνθηκαν με COVID.

Το γεγονός ότι το τεστ PCR επιβλήθηκε ως διαγνωστικό μέσο για την COVID αποτελούσε μια προσχεδιασμένη «επιστημονική» απάτη, ήταν εξαρχής γνωστό σε καθέναν που είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία PCR.

Η fake «Πανδημία» COVID βασίστηκε στα απατεωνίστικα Τεστ-PCR. Και τώρα τα ίδια τα CDC ανακοινώνουν ότι τα αποσύρουν και προτείνουν την αντικατάστασή τους από ένα άλλο -εξίσου- δόλιο πρωτόκολλο και ομολογούν έτσι ότι ολόκληρη η fake-πανδημία δεν ήταν παρά μια παγκόσμια συντονισμένη απάτη που στηρίχθηκε στα τεστ-PCR τα οποία είναι απολύτως ακατάλληλα ως διαγνωστικά μέσα και τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο ως εργαστηριακή τεχνική για τον πολλαπλασιασμό του διαθέσιμου ιικού υλικού. Η απλή παρουσία ενός μοναδικού ιικού θραύσματος, που πολλαπλασιάζεται τρισεκατομμύρια φορές μέσω των κύκλων PCR, δεν έχει καμιά απολύτως επιστημονική ή διαγνωστική αξία.

Οι διεφθαρμένοι «υπηρεσιακοί» τεχνο-επιστήμονες, γιατροί, αναλυτές και οι τεχνικοί των εργαστηρίων λειτούργησαν ως κοινοί εγκληματίες-πλασιέ των τεστ PCR και είναι άμεσα συνένοχοι στα θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν κατά την παγκόσμια εφαρμογή της απάτης των τεστ PCR για τη «διάγνωση» COVID. Συμμετείχαν ενσυνείδητα στην εφαρμογή ενός παγκόσμιου σχεδίου για την καταστροφή των ανθρώπινων ζωών και τη συντριβή των παγκόσμιων οικονομιών, γνωρίζοντας ευθύς εξαρχής ότι οι θετικές «διαγνώσεις» της COVID με βάση τα τεστ PCR δεν έχουν καμιά απολύτως εγκυρότητα και αξία. Και, αργά ή γρήγορα, θα λογοδοτήσουν.

Ακόμα και ο δρ Fauci, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του Βαθέος Κράτους στον χώρο της υγείας, παραδέχεται ότι τα τεστ PCR είναι ουσιαστικά μια απάτη όσον αφορά τη διάγνωση της νόσου COVID, δηλώνοντας στα μέσα Νοεμβρίου 2020: «Νομίζω ότι αν κάποιος βρεθεί θετικός μετά από 36, 37, 38 κύκλους επεξεργασίας [ct] του τεστ, πρέπει να ξέρεις και να πεις ότι είναι απλώς νεκρά νουκλεοτίδια, σκουπίδια».

Τα CDC, η FDA και η EMA είναι απλώς διεφθαρμένα επιτελικά όργανα της μαφίας του Φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ και δεν έχουν καμιά επιστημονική εγκυρότητα ή αξιοπιστία όσον αφορά τη διάγνωση των μολυσματικών ασθενειών. Είναι απλώς ό,τι και τα τεστ PCR: Απλές απάτες, ενδεδυμένες με ψευτο-επιστημονικό μανδύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση