GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Viral η (συγκινητική) εικόνα με πυροσβέστη να δίνει νερό σε χελώνα μετά τη φωτιά...

Viral έχει γίνει μία φωτογραφία στην οποία ένας πυροσβέστης που ενεργούσε στη φωτιά που ξέσπασε στη Δροσιά και την Πτέρη Αχαΐας δίνει νερό ...



Viral έχει γίνει μία φωτογραφία στην οποία ένας πυροσβέστης που ενεργούσε στη φωτιά που ξέσπασε στη Δροσιά και την Πτέρη Αχαΐας δίνει νερό σε μία χελώνα. 

Το όνομά του είναι Άκης Μπαρδάκης και είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν να παλεύουν με το μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς που έκαψε εκτάσεις και ζώα.

Ο κ. Μπαρδάκης, λοιπόν, μας χάρισε μια από τις πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες. Ο πυροσβέστης δίνει νερό στη χελώνα μέσα σε ένα τοπίο καμένο.



«Ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα» λέει στο thebest.gr o πυροσβέστης που έγινε viral. «Με τους συναδέλφους μου είδαμε τη χελώνα, θεωρήσαμε πως ήταν καμένη στην αρχή, αλλά παρατηρήσαμε πως το καβούκι της ήταν καθαρό. Της δώσαμε λίγο νερό σε ένα κυπελλάκι μικρό, να δούμε αν θα αντιδράσει και είδαμε πως ανταποκρίθηκε. Μετά από λίγη ώρα ξεκίνησε να περπατάει. Την πήραμε στη συνέχεια και την τοποθετήσαμε στο δάσος που δεν είχε καεί... Η φωτογραφία τραβήχτηκε για το προσωπικό μας αρχείο, μιας και είναι κάτι που το συνηθίζουμε όταν σώζουμε ζώα από φωτιές!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση