GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο πατέρας του! ΠΕΘΑΝΕ (στον ύπνο του) 11χρονος παραπληγικός που εμβολιάστηκε από τους γονείς του...

Ένα 11χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες που ήταν παραπληγικό εδώ και 10 χρόνια μετά από ατύχημα πέθανε από ανακοπή στον ύπνο του μετά τον εμβολ...


Ένα 11χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες που ήταν παραπληγικό εδώ και 10 χρόνια μετά από ατύχημα πέθανε από ανακοπή στον ύπνο του μετά τον εμβολιασμό του στην κατασκήνωση στην Gandia στην Ισπανία. 

Ο Diego ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά που εμβολιάστηκαν κατά covid19.Οι γονείς του τον εμβολίασαν για να μην του στερήσουν την κοινωνικοποίηση του συναναστροφή με άλλα παιδιά στις διακοπές. Θέτουν με την ανοχή των θεσμών τρομερούς εκβιασμούς και διλλήματα σε γονείς… 

Ο Ντιέγκο έμενε στο Port de Sagunt. Ένα παιδί που εκατοντάδες άνθρωποι βοήθησαν με φιλανθρωπικές χειρονομίες πεθαίνει απροσδόκητα σε ηλικία 11 ετών. 

To γεγονός ότι υποβάλλονται άτομα και μάλιστα παιδιά με ειδικές ανάγκες σε πειραματικό εμβολιασμό που διανύει γ΄φάση κλινικών δοκιμών και κάποια καταλήγουν παραπέμπει στο πρόγραμμα Τ4 του Χίτλερ όταν μια εκούσια εκστρατεία ευθανασίας όπου οι αθεράπευτα άρρωστοι, σωματικά και ψυχικά ανάπηροι, ψυχολογικά άρρωστοι και ηλικιωμένοι δολοφονήθηκαν επιλεκτικά από το ιατρικό ίδρυμα.

Η καρδιά του Diego Redondo Roig σταμάτησε οριστικά, αφήνοντας έναν βαθύ πόνο στο Σαγκούντ, μια πόλη που έχει αφιερωθεί εδώ και χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά του, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει στο παιδί τις καλύτερες θεραπείες. 
Σε ηλικία 11 ετών, το μικρό αγόρι από το Πορτ ντε Σαγκούντ πέθανε μετά από χρόνια καθημερινών προσπαθειών για να προχωρήσει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του εγκεφάλου που υπέστη μόλις 1,5 ετών ως αποτέλεσμα ενός θανατηφόρου πνιγμού.

 “Έπαθε καρδιακή ανακοπή ενώ κοιμόταν. Κατασκήνωνε στη Gandia και δεν ξύπνησε”, εξήγησε ο πατέρας του, Χουάν Κάρλος Ρεντόντο, στο Levante-EMV, ενώ πρόσθεσε ότι ο Ντιέγκο ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά στην Ισπανία που εμβολιάστηκε κατά του covid. “Η ιδέα ήταν να πάει στην κατασκήνωση για να είναι με άλλα παιδιά … Συνέβη εκεί αλλά θα μπορούσε να έχει συμβεί στο σπίτι”, είπε. “Ο αγωνιστής έφυγε. Τώρα αναπαύεται εν ειρήνη και μπορούμε να κρατήσουμε μόνο τα καλά πράγματα, που είναι η υποστήριξη που λάβαμε από τόσους πολλούς ανθρώπους”, πρόσθεσε.

 Ο πατέρας του αγοριού θυμήθηκε πώς ο Ντιέγκο είχε καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του χάρη στις θεραπείες που έλαβε σε διάφορα μέρη της Ισπανίας, ακόμη και στην Ταϊλάνδη. “Χωρίς τους συνανθρώπους θα ήταν αδύνατο. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους για τις δωρεές που συλλέχθηκαν, τα λόγια συμπαράστασης, τη βοήθεια του David Navarro, του Manuel Carrasco, των πυροσβεστών, των κλαμπ, του δημαρχείου … “, αυτός πρόσθεσε. (30.7.2021)
dimpenews.com


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση