GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ: Συνετρίβη ρωσικό πυροσβεστικό αεροπλάνο που επιχειρούσε στις φωτιές – Νεκροί οι 8 επιβαίνοντες...

  Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στη νότια Τουρκία, το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκει...


 Συνετρίβη πυροσβεστικό αεροσκάφος στη νότια Τουρκία, το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ρωσικό αεροσκάφος τύπου Beriev, το οποίο είχε νοικιάσει η χώρα από τη Ρωσία, εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στην περιοχή, έχουν σπεύσει ομάδες έρευνας και διάσωσης για να εντοπίσουν επιζώντες. Όμως και οι 8 επιβαίνοντες βρέθηκαν νεκροί.

Η επαφή χάθηκε με το αεροπλάνο, το οποίο «είχε ενοικιαστεί από τη Ρωσία για να βοηθήσει στην προσπάθεια της Τουρκίας να σβήσει τη δασική πυρκαγιά στο Kahramanmaras», ανέφερε στο πρακτορείο Anadolu Τούρκος αξιωματούχος.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε:

«Το αεροπλάνο Be-200 συνετρίβη κατά την προσγείωση κοντά στα Άδανα. Μια ομάδα στάλθηκε στο σημείο του ατυχήματος, για να διερευνήσει το ατύχημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση