GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ o (ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού) Σεμέδο για βιασμό 17χρονης...

Χειροπέδες στον γνωστό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο πέρασαν οι Αρχές έπειτα από καταγγελία για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του μ...


Χειροπέδες στον γνωστό Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο πέρασαν οι Αρχές έπειτα από καταγγελία για βιασμό που κατέθεσε σε βάρος του μια 17χρονη. 


Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αμέσως μετά την καταγγελία της ανήλικης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και λίγο αργότερα ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία της 17χρονης
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 17χρονης, το βράδυ του Σαββάτου είχε βγει στον Ωρωπό με παρέα τον Ρούμπεν Σεμέδο και ακόμη έναν άνδρα. Στη συνέχεια τους ακολούθησε στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα όπου όπως καταγγέλλει τη βίασαν. Ο δεύτερος άνδρας που επίσης κατηγορείται για βιασμό αναζητείται από τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση