GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ! 3.270 νέα κρούσματα, 24 θάνατοι, 236 διασωληνωμένοι

  Σε 3.270 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγεία...

 


Σε 3.270 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά το ίδιο διάστημα, καταγράφηκαν 24 θάνατοι, με τον αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 13.206.

Παράλληλα, σε 236 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 έτη. To 85.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.873 ασθενείς.

Ο αριθμός των κρουσμάτων σημείωσε αύξηση 18% σε σύγκριση με το προηγούμενο Σάββατο. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 40 έτη, ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη.

1 σχόλιο

  1. Εκει στον ΕΟΔΥ απλα τον παιρνετε.Με 120 χιλ.τεστ τι περιμενατε να βρειτε ρε κιναιδοι;Το παραμυθι τελειωσε.Μολις ξυπνησει ο Εισαγγελεας ετοιμαστειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση