GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ οι (4) περιοχές που «φλερτάρουν» με lockdown....

Τα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί ραγδαία και πολλά νησιά βρίσκονται στο «κόκκινο», ενώ το Ηράκλειο βρίσκεται σε κ...



Τα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί ραγδαία και πολλά νησιά βρίσκονται στο «κόκκινο», ενώ το Ηράκλειο βρίσκεται σε καθεστώς τοπικού lockdown.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τέσσερις ακόμη περιοχές φλερτάρουν με έκτακτα μέτρα, λόγω της επιδημιολογικής τους εικόνας, με τους ειδικούς να ανησυχούν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα οι περιοχές που βρίσκονται στο «τραπέζι» είναι η Ρόδος, η Νάξος, η Ευρυτανία και η Πιερία.

Τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τη θετικότητα στις περιοχές, έβαζαν τη Ρόδο και τη Νάξο στο «κόκκινο», καθώς έχουν ξεπεράσει το όριο συναγερμού με 3,57% και 5,32% αντίστοιχα στα ποσοστά θετικότητας.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ οι αποφάσεις για το αν θα παρθούν στις συγκεκριμένες τέσσερις περιοχές αναμένεται να παρθούν σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως τα μέτρα που ισχύουν στο Ηράκλειο, αλλά και σε Χανιά και Ζάκυνθο που τέθηκαν σε καθεστώς τοπικού lockdown από τις 5 Αυγούστου, είναι:

Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας.
Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση