GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μ. ΟΛΤΕΑΝΟΥ! ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 59χρονη γνωστή προπονήτρια που είχε κάνει το εμβόλιο...

Έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών, πριν από λίγες ημέρες,  η  προπονήτρια ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΛΤΕΑΝΟΥ (Καρακώστα).  Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ως ...

Έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών, πριν από λίγες ημέρες,  η  προπονήτρια ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΟΛΤΕΑΝΟΥ (Καρακώστα). 

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ως αθλήτρια συνέδεσε το όνομα της αγωνιζόμενη με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ως προπονήτρια πάνω από 30 έτη με σωματεία της Αθήνας, ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή.

Τελευταία συνεργασία της με ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας τον ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Το ΔΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγο της προπονητή ΔΗΜΟ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ όπως επίσης και στον υιό τους ΒΑΓΓΕΛΗ.

Η Μαριάννα Ολτεάνου είχε κάνει σύμφωνα με πληροφορίες το μονοδοσικό εμβόλιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με θρομβώσεις, ζητήθηκε μετά το θάνατό της νεκροτομή και αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση