GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ Al Jazeera! Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για το σκάνδαλο με τις «χρυσές βίζες» στην Κύπρο...

Επανέρχεται το καταριανό ειδησεογραφικό δίκτυο Al Jazeera, μετά από 10μηνο σιωπής για τα Cyprus Papers και τις αποκαλύψεις σχετικά με το Κυπ...


Επανέρχεται το καταριανό ειδησεογραφικό δίκτυο Al Jazeera, μετά από 10μηνο σιωπής για τα Cyprus Papers και τις αποκαλύψεις σχετικά με το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα που είχαν ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του.

Ειχαν περάσει από την Κύπρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του Economy Today, το Al Jazeera αναμένεται να προβεί σε δημοσιεύσεις που θα αφορούν τις πολιτογραφήσεις υπηκόων τρίτων χωρών οι οποίοι είχαν επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ορισμένοι από τους επενδυτές είχαν περάσει από την Κύπρο και πιθανότατα είχαν λάβει την κυπριακή υπηκοότητα μέσω του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος.

Εχουν ενημερωθεί οι εμπλεκόμενοι που θα αναφέρονται στο νέο ρεπορτάζ ενώ για το ζήτημα τηρείται σιγή ιχθύος από τις κρατικές υπηρεσίες και τα δικηγορικά γραφεία.
Το τελειωτικό χτύπημα

Το αρχικό ρεπορτάζ του Al Jazeera είχε δημοσιευτεί τον Αύγουστο του 2020 και ακολούθησε τον Οκτώβριο η δημοσίευση του βίντεο διάρκειας μίας ώρας το οποίο αποτέλεσε και το τελειωτικό χτύπημα στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα.
Πηγή: economytoday.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση