GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ στην άφιξη του Θ. Ιακωβίδη από το Τόκιο...

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν άντεξε μετά το πέρας του αγωνίσματός του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε όσα όσα είχε περάσει και τις δυσκολίες ...


Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν άντεξε μετά το πέρας του αγωνίσματός του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε όσα όσα είχε περάσει και τις δυσκολίες του στην άρση βαρών και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Ιακωβίδης γύρισε στην Ελλάδα τη Δευτέρα, όπου και φίλοι, η οικογένειά του αλλά και όσοι και όσες ήθελαν να τον στηρίξουν βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Μάλιστα αφού μίλησε με τον Έλληνα αρσιβαρίστα έκανε και το εξής tweet:
«Καλωσόρισμα από OlympicGames σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη. Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει @Paris2024», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση