GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΡΕΒΗ! Υπάρχουν και αυτοί οι δημοσιογράφοι...

Χάος   Υπάρχουν κ αυτοί οι δημοσιογράφοι...Ευλαμπία Ρέβη resurrected   Το "είμαι μόνος μου" του ηλικιωμένου κυρίου που έκλαιγε μα...

Υπάρχουν κ αυτοί οι δημοσιογράφοι...Ευλαμπία Ρέβη

resurrected 
Το "είμαι μόνος μου" του ηλικιωμένου κυρίου που έκλαιγε μαζί με την Ρέβη, σπαράζει καρδιές. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, αφού μας άφησαν μόνους μας. Ο, τι έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. 
 


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας.

Η δημοσιογράφος του καναλιού, Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με ηλικιωμένο κύριο ο οποίος για μέρες παλεύει με τις φλόγες.

Ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα με δυσκολία στην ομιλία προσεγγίζει μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσφέρει μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα για να βρέχει από το πρωί το σπίτι του όπως λέει ο ίδιος.

«Πού να πάω; Αύριο θα πάω στην Αθήνα» ψέλλισε με δυσκολία ο κάτοικος και η δημοσιογράφος προσφέρθηκε εκτός από μάσκα να τον πάρει μαζί της με το αυτοκίνητο του συνεργείου.

Ο ηλικιωμένος ξέσπασε σε κλάματα για να την ευχαριστήσει κάνοντας και την ίδια να ξεσπάσει σε λυγμούς, ενώ ήταν στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση