GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΧΛΙΔΑΤΕΣ διακοπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου...

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και, μέχρι τότε, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος επιλέγουν να απολαύσουν την κάθε στιγμή  στις δια...



Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και, μέχρι τότε, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος επιλέγουν να απολαύσουν την κάθε στιγμή  στις διακοπές τους.

Aφού επισκέφθηκε τον Γερολιμένα Λακωνίας η παρουσιάστρια, η ίδια και ο Νίκος Ευαγγελάτος, έφτασαν με το σκάφος τους στην Ζάκυνθο, όπου έκαναν και τις βόλτες τους στο νησί για να γνωρίσουν τη νυχτερινή του ζωή, όντες νωρίτερα και στο πανάκριβο σκάφος τους.

Η Τατιάνα μάλιστα ανέβασε και ένα βίντεο στο instagram όπου θα την δείτε να περπατάει μαζί με την κόρη της Λυδία, η οποία είναι 17 ετών και όπως θα δείτε και εσείς έχει ήδη ξεπεράσει την μητέρα της στο ύψος και σίγουρα σε λίγο καιρό και στην ομορφιά.
Το εξοχικό στην Χαλκίδα με τη μοναδική θέα
Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος να έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως όταν ο χρόνος τους, το επιτρέπει, επισκέπτονται το εξοχικό τους σπίτι στην Χαλκίδα. Ο δικός τους «παράδεισος"»μάλιστα, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει με την θέα του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ως λάτρης των social media, δεν διστάζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινές της στιγμές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσα στις διάφορες δημοσιεύσεις της, η ίδια μας έδειξε παλαιότερα την υπέροχη θέα που έχει το μπαλκόνι από το σπίτι της στην Χαλκίδα: Απέραντο μπλε, πολύ πράσινο, συνθέτουν ένα τοπίο για απόλυτη χαλάρωση.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα που είχε μοιραστεί η Τατιάνα Στεφανίδου παλαιότερα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η γνωστή παρουσιάστρια παρέα με την οικογένειά της, λατρεύει να επισκέπτεται την Χαλκίδα, ειδικά για κοντινές και γρήγορες αποδράσεις, τα Σαββατοκύριακα ή ορισμένες αργίες.

Στον ελεύθερό της χρόνο μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μπαίνει στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για να απολαύσουν όλοι, βλέποντας το απόλυτο γαλάζιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση